Shoptip: Levi’s Pop-Up Revel Room

Een kont waarvan je niet wist dat je ‘m had, eindeloze benen, een figuur om van te watertanden: de nieuwe Levi’s Revel creëert het allemaal.

Op 28 oktober opent de Levi’s Pop-Up Revel Room zijn deuren in de Kalverstraat in Amsterdam. Tot en met 17 november kun je daar overdag terecht om jouw ultieme Revel te vinden. ’s Avonds zijn er speciale events – LADIES ONLY natuurlijk. (Bekijk vast het filmpje hieronder om in de stemming te komen!)

  

LEVI'S REVEL

Als je al een dikke anderhalve eeuw iconische spijkerbroeken maakt, dan weet je wat je doet. Als je na al die jaren nog steeds revolutionaire uitvindingen doet op jeansgebied: petje af. Voor Levi’s, that is. Was in 2010 de Levi’s Curve ID, waarbij naast standaard maten wordt uitgegaan van driedimensionale vormen (Slight, Demi en Bold Curve) voor een nog betere pasvorm al baanbrekend, nu komt Levi’s binnen die Curve ID-Collectie opnieuw met een buitengewoon vernuftige jeans. Revel, zijdezachte jeans met een bijzonder geheim wapen: Dankzij de Liquid Shaping Technology creëert-ie een kont waarvan je niet wist dat je ‘m had, eindeloze benen – een figuur om van te watertanden.

Advertisement - Continue Reading Below

   

TIJDELIJKE WINKEL

Levi’s Pop-Up Revel Room, Kalverstraat 101 te Amsterdam. Van maandag 28 oktober t/m zondag 17 november, check ook levi.com.