Dit nieuwe modelabel noemt elk kledingstuk naar een model

Maison A

Meest gelezen

Je vraagt je af waarom niemand het ooit eerder heeft gedaan, als je het verhaal van Maison A | Boutique leest – zo simpel is het. Kim Hamersma en Radouane el Ouardi runnen al een fikse tijd modellenbureau A Models Amsterdam, waar onder anderen Milou van Groesen (die liep voor Lanvin, Jean Paul Gaultier, Balenciaga en Isabel Marant), nieuw talent Djura Siebenga (die al eens de show van Acne opende) en ELLE-favorieten Sophie Droogendijk (covermodel van ons septembernummer) en Valentine Bouquet (covermodel van ons novembernummer) getekend zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Niet de minsten dus. Ten faveure van hun modellen hebben Hamersma en El Ouardi daarom nu Maison A | Boutique gelanceerd, een modelabel waarin elk model een eigen kenmerkend kledingstuk heeft. Van Milou is er een salopette, van Valentine een zachte, gebreide trui en voor Djura is er een bomberjack ontworpen. Gaaf.

Ook een van de favorieten van de redactie: de kaftan Simone, vernoemd naar Simone van Werkhoven, die al eens de Mexicaanse ELLE-pagina’s sierde.

Meest gelezen

Afijn, kijk vooral zelf – hier vind je de webshop van Maison A | Boutique. Rest ons alleen nog onze stem uit te brengen voor een wollen pak van Sophie Droogendijk.