Ren de lente in op je Nike’s

‘Je moet niet zitten aan me nikeeees’, en al helemaal niet aan de nieuwe Nike Air Max 1 Ultra City Collection.

Meest gelezen

Sneakers waren nog nooit zo wonderschoon; Nike heeft zich voor de nieuwe collectie Nike Air Max 1 Ultra laten inspireren door de meest uitgesproken steden in de wereld. Londen, Milaan, New York, Parijs, Shanghai en Tokio – de speeltuinen van ’s werelds meest gepassioneerde sneakerliefhebbers.

BOUQUET OF MAX
Het resultaat bestaat uit zes nieuwe jasjes voor de iconische Nike Air Max, bezaaid met bloemenmotieven die herkenbaar zijn uit één van de zes bovenstaande steden. De patronen bestaan uit slechts drie bloemenmotieven, maar ieder model heeft een eigen kleurenpalet.

Advertisement - Continue Reading Below

Zo zijn New York en Parijs beide herkenbaar aan hun rozen en lelies, maar is de Amerikaanse stad vooral gedefinieerd door urban zwart-wit en een monochrome uitstraling. De Franse hoofdstad, daarentegen, is romantisch en kenmerkend door Rococo-achtige pastelkleuren. Check de twee modellen hieronder:

Meest gelezen

 

Advertisement - Continue Reading Below

 
Daarnaast vertegenwoordigen Londen en Tokio rozen en kersenbloesems, en Milaan en Shanghai lelies en pruimenbloesems. Ieder in een eigen scala aan kleuren.

Hebben! De Women’s Nike Sportswear Spring 2015 City Collection is vanaf zondag 8 maart – International Women’s Day – verkrijgbaar.

 

 

 

 
Zien: NikeLab's briljante nieuwe samenwerking >

Wat eet je nou voor en na het sporten? Topatlete Dafne Schippers over haar eetpatroon >

Ellie Goulding: ‘Fit zijn is beter dan dun’ >