Om door een ringetje te halen: Repossi X Colette

Wat krijg je wanneer één van de meest prestigieuze sieradenmerken van Frankrijk aan het ontwerpen slaat voor één van de grootste winkelwalhalla’s van Parijs? Juist, dat kan haast alleen maar moois opleveren.

Waarvan akte in de Repossi X Colette-collectie vol hebberigmakende sieraden. Ook niet zo gek: stijlicoon (en ELLE UK style-award winnares) Gaia Repossi staat als creative director aan het roer bij The House of Repossi en dat de inkopers van Colette in het bezit zijn van een berg smaak is een ieder wel bekend.

DE COLLECTIE
Na een succesvolle limited edition collectie in 2012 hebben de twee iconische modenamen de handen opnieuw ineen geslagen met als resultaat The C Line Collection, een exclusieve collectie van zeventien ringen, uitgevoerd in rosé goud, blinkend zwart en – als verassing speciaal voor Colette – turquoise. Voor de verfijnde ontwerpen liet Gaia zich inspireren door de typisch golvende vormen uit de jaren zestig en de draaiende C, een knipoog naar de iconische winkel.

Advertisement - Continue Reading Below

De ringen zijn al te koop bij Colette. Wel met een behoorlijk prijskaartje: zo tussen de 900 en 4000 euro. Nog éven sparen - of iemand heel lief aankijken - dus.

De mooiste setjes voor in de slaapkamer >

Hier shop je de looks van je favoriete streetstylers >