De 6 types ondergoed die iedere vrouw moet hebben (én waarom!)

Je draagt het elke dag en samen met het juiste type beha (check hier de onmisbare modellen!) vormt het de basis van je garderobe. Van strings tot hipsters, er zijn genoeg undies om uit te kiezen. Maar, welke zijn er nu echt onmisbaar en waarom dan eigenlijk? Check het hieronder en klik je favoriete exemplaar rechtstreeks naar je winkelmandje.

Meest gelezen

G-STRING

Je vraagt je misschien af of dat wat anders is dan een gewone string en já, het is anders. We bedoelen hier echt een ienimini lapje stof. Ideaal want: onzichtbaar onder loeistrakke rokken en jurkjes.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

STRING

Heeft nèt iets meer stof dan een G-string en is ontworpen om naadloos onder je kleding te dragen. Perfect onder strakke broeken en skinny jeans bijvoorbeeld. Oh, en er zijn uiteraard ook een hoop exemplaren die iets minder praktisch zijn, maar vooral heel sexy.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

BRAZILIAN

Houdt het midden tussen een slip en een string – wat meer stof aan de voor- en achterkant, maar smal op de heupen. Toont ook wat minder lijnen dan een gewone slip en is daarom de perfecte combi met je favoriete jeans.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

SLIP

En dat hoeft helemaal niet meteen een granny panty te betekenen. Ideaal voor elke dag, onder wat losser vallende kleding waarbij je je geen zorgen hoeft te maken om zichtbare lijnen.

 

Meest gelezen

 

HIPSTER

De vrouwelijke tegenhanger van de boxershort. Afhankelijk van het model en de stof kunnen ze prima onder strakke kleding, maar ze zijn ook érg geschikt om Marilyn-momenten met zwierige jurkjes te voorkomen.

 

 

HOGE TAILLE

Een hoge taille geeft je lingerie een vleugje retro, maar kan ook goed dienst doen als shapewear. En uiteraard perfect onder kledingstukken met een hoge taille.