Hoe kleed je je als het kwik boven de 25 graden stijgt?

Hoe warm het ook is, als je naar je werk gaat trek je toch net even wat anders aan dan naar het strand – hopen we tenminste. Nu vinden wij ook heus wel dat regels er zijn om aan je laars te lappen, maar toch zijn er een paar dingen waar je mogelijk rekening mee wilt houden. Hieronder vind je zes veelgemaakte fouten én een geschikt alternatief.

Meest gelezen

1. KANT

Kant is prachtig, maar kan in sommige gevallen een tikkeltje tacky ogen en is dus al snel niet zo geschikt voor je werk. Het is natuurlijk wel lekker luchtig, maar dat effect bereik je ook met opengewerkte details of broderie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

2. MAXI-JURKEN

Voor velen het ultieme zomeritem, maar wij zien hem graag gewoon op het strand. Draag liever iets met wat meer structuur.

 

Advertisement - Continue Reading Below

3. MINIROKJES

Oh hallo, benen. Prima als je wat gaat drinken, maar als je er in kunt tennissen of het een ingebouwd broekje heeft weet je zeker dat het te kort is voor je werk. Kies voor een iets langer A-lijn model om zorgeloos én chic je stelten te showen.

 

Advertisement - Continue Reading Below

4. TEENSLIPPERS

Nog zo'n stranditem. Kun je ook prima combineren met die maxi jurk, als je naar het strand gaat ten minste. Voor elke andere gelegenheid staat een leren sandaal of eenvoudige slipper een stuk knapper.

Meest gelezen

 

5. JEANS SHORTS

Ja, jeans shorts zijn onmisbaar in élke zomergarderobe. Maar een afgeknipte Levi's naar je werk? Nah. Ga liever voor een denim overgooier, jurk of rok.

 

6. CROPTOPS

Een croptop met een rok met hoge taille creëert een mooi silhouet, maar met én buik én benen én armen is er wel een hoop bloot. Goed alternatief? Off-the-shoulder tops.