Dit dragen de bekendste bloggers tijdens Fashion Week

De Chiara's, Camille's en Aimee's van deze wereld dragen natuurlijk het nieuwste van het nieuwste tijdens Fashion Week. Maar ha! Wat zijn doen, dat kun jij ook. 5 lekkere looks die regelrecht jouw kast in kunnen.

Meest gelezen

Camille Charrière
De Frans-Britse Camille verruilde haar leven van advocaat naar blogger, bijzonder slimme zet. Louter gehuld in knap spul met minstens zo mooie hakken, shoppen we best graag in haar stijl.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

Chiara Ferragni
De vrouw met 4,6 miljoen Instagram-volgers en een garderobe waar menig modemeisje van droomt. Sla je slag en kleed je dit weekend nog als deze knappe Italiaanse.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Rumi Neely
Rumi is de ultieme California girl met een laid back stijl. Haar outfits ogen alsof ze er vooral niet te lang over heeft nagedacht (maar ondertussen klopt alles tot in de kleinste details).

 

 

Meest gelezen

 

Aimee Song
Aimee (spreek uit als Aw-Meeh) reist voor haar blog de hele wereld over en is uiteraard ook tijdens Fashion Week, of beter gezegd Month, in alle vier de steden te spotten in, nou ja, álles.

 

 

 

Margaret Zhang
Deze Australische is naast influencer ook stilist, fotograaf, creative director en contributor voor Harper's BAZAAR. Als dat geen inspirerende outfits oplevert...