Festival must-have van Amsterdamse makelij

Ons favoriete accessoire voor het festivalseizoen: de transparante fanny packs van TRNSPRNT.

More From Festivals
20 articles
Festivalseizoen 2017
2017 festivals waar je NU tickets voor moet scoren
Kit Neala voor IKEA
Deze modeontwerper maakt een collectie voor IKEA
Fendi s/s 2016
Dit is de makkelijkste oogmake-up op beautygebied

TRNSPRNT, het nieuwe sub-label van SPRDLX, is het hersenspinsel van ‘t Amsterdamse trio Anita Stam, Perzia Malayeri en Gabriël Ercicia. Hun gezamenlijke passie om straatcultuur van nu te vertalen door middel van accessoires en gecureerde items van hoogstaande kwaliteit, resulteerde eind 2015 in: TRNSPRNT, what you see is what you get.

Het eerste paradepaardje van het label is de transparante fanny pack, die bij ons direct hoog op de must-have festivalgadgets-lijst staat. Deze wordt met liefde en beleid met de hand in Amsterdam gemaakt van het mooiste Italiaanse leer en meest flexibele polyvinylchloride.

Advertisement - Continue Reading Below

MADE-BY-ORDER
Naast de standaard uitvoering van het (unisex) heupaccessoire, bestaat er ook de mogelijkheid de fanny pack via een custom order service te bestellen. De prijs hiervoor varieert en hangt vooral af van jouw wensen: the sky is the limit.

Je scoort de ‘basic’ uitvoering van TRNSPRNT’s fanny pack – uitgevoerd in wit leer – oa bij ETQ. in Amsterdam voor € 65. Meer info over de custom service vind je op trnsprnt.world.