Shop it real good

Favoriete evergreens en fashion voor een feessie: je vindt het allemaal in Batavia Stad Fashion Outlet. Shopping Editor Dido Mani scoorde er veel voor weinig.

Op zoek naar een flashy sterrenpak, mooie jeans of een tijdloos lingeriesetje? In Batavia Stad Fashion Outlet kun je voor zowel partylooks als je favoriete evergreens terecht. Met meer dan 100 winkels en 250 internationale modemerken kan het niet anders dan dat je bepakt en bezakt weer naar huis gaat. En dat zonder de rest van de maand op water en brood te hoeven leven: je krijgt namelijk altijd 30 tot 70 procent korting.

Advertisement - Continue Reading Below

Een najaarslook waar je u tegen zegt

Klassieke items doen het altijd goed, dat weet Dido als geen ander. Deze jeans van Denham draag je tot ie helemaal doorgesleten is. De speelse gestreepte trui van Lee en de desert boots van Clarks maken deze stoere look af. De camelkleurige sjaal van Denham wordt je nieuwe favoriet! Met deze Goosecraft it-jas zie je er de hele winter stijlvol uit. Check hier welke winkels Dido nog meer tegen kwam op haar route.

Meest gelezen

(Bijna) elke dag open

In het voorjaar van 2017 komen er 45 extra winkels, dus de keuze is absoluut reuze. Batavia Stad Fashion Outlet is 363 dagen per jaar open. Op maandag tot en met vrijdag kun je terecht van 10.00 uur tot 18.00 uur. In het weekend kun je shoppen tot 20.00 uur.