Shoptip: de ballen van Chanel

Karl Lagerfeld houdt van ballen! Ballen? Jawel, ELLE.nl spotte deze doorgestikte football van Chanel. Bijna té mooi om echt te gebruiken.

Wie zei daar dat mode en sport niet samengaan? De mode-industrie is loeihard het tegendeel aan het bewijzen. Zo zorgt Stella McCartney al tijden voor meer coolheid op het sportveld en ook Chanel is vol in the game. Naast ski’s die zelfs iedere kouhater en hoogtevreeshebber deed verlangen naar een enkeltje Aspen, is er ook een ballencollectie.

 

CHANEL FOOTBALL

Voor het luttele bedrag van € 127 heb je al een echte Chanel football in huis. En geloof ons: dat is behoorlijk waar voor je geld. Het woord ‘subtiel’ is in combinatie met deze bal namelijk een béétje misplaatst. Zelf wanneer de bal hemelshoog wordt gekickt is het chique logo nog te zien.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De Chanel football en de Chanel basketbal zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar in Amerika en wel bij Jeffrey en bij Maxfield.

 

Check ook Chanel.com.

 

PS - Meer motormuis dan ballenmeisje? Tod’s heeft nu handgemaakte lederen helmen. In wit, zwart of bruin. En mooi, zo mooi. Na aanschaf ben je € 650 lichter maar hé - op veiligheid staat geen prijs.