Woehaaa! Here comes PUHA

Nieuw shopwalhalla in Utrecht: Puha.

De Utrechtse rosse Hardebollenstraat in hartje centrum, is hard op weg een waar shopwalhalla te worden. Aanstaande vrijdag 19 maart opent PUHA, Utrechts jongste designshop, zijn deuren op nummer 8. PUHA is de eerste winkel in Utrecht die kleding en accessoires voor mannen en vrouwen verkoopt van uitsluitend jonge ontwerpers.

 

De shop in de Utrechtse rosse buurt is een initiatief van Said Belhadj, Chantal Ehrhardt en Tamara Karsdorp. De zoektocht naar young design en exclusiviteit bracht hen naar Berlijn, Parijs, Hongarije en Japan. Het resultaat is een bruisende mix van unieke streetwear, high end fashion én ecovriendelijke must-haves. De rekken van PUHA zijn gevuld met merken als Studio Jux, Neurotica, Alter & Kiss, Ontfront, Monique Poolmans, Les Queues de Sardines, Deux Filles en Fil en Superhorstjansen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Vanaf zaterdag 20 maart is de winkel geopend op maandag t/m woensdag & vrijdag van 11:00-19:00 uur, donderdag van 11:00-21.00 uur, zaterdag van 11:00-18:00 uur, koopzondag van 12:00-17:00 uur.

 

Check voor meer info www.puhashop.nl.