Grijp je kans: deze samenwerkingen tussen modemerken en celebrities zijn nu nog te shoppen

RiRi! Chrissy! Rosie! Gigi!

2017 was soms een jaar met rare en gekke trends, vooral op het gebied van jeans. Zo hadden we de window-knee jeans, de thug jeans, en veel andere rariteiten op dat gebied. Mode-editor Moniek Moerland vraagt zich dan ook af wanneer we de jeans nu eindelijk eens met rust gaan laten, waarvan hier akte. Dan hadden we nog het beugelkorset over het T-shirt, waar we ook niet helemaal weg van waren. Afijn, genoeg rare modetrends dus. Gelukkig wist 2017 met de coolste mode-celebritysamenwerkingen ons hart alsnog te veroveren. Want eerlijk is eerlijk, iedereen loopt toch warm voor de Fenty X Puma-collectie van RiRi? Maar er waren er meer. DIE JE NU NOG KUNT SHOPPEN. Shopping game on.

Advertisement - Continue Reading Below

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

De samenwerking tussen de it-girl du moment en het Amerikaanse modelabel is je vast niet ontgaan. Mocht je nu net achter het net hebben gevist, grijp dan nu je kans. Dit vest is zowel najaar - als voorjaarproof.

Cropped vest, € 97 via debijenkorf.nl 

Advertisement - Continue Reading Below

Chrissy Teigen x A.L.C x Intermix

Zo ongeveer de grappigste en coolste vrouw in celebland ging een samenwerking aan met modemerken A.L.C en Intermix. Resultaat: tijdloze, prachtige items die ook nog eens fantastisch lekker zitten. Wil je.  

Blauwe bloes, €127 via intermixonline.com

Advertisement - Continue Reading Below

Rosie HW x Paige

Het Britse model Rosie Huntington-Whiteley ontwierp een 20-delige collectie voor het modemerk Paige. Deze fantastische shiny blazer included

Goud zwarte blazer, € 488 via paige.com

Advertisement - Continue Reading Below

Nicki Minaj x H&M

De zangeres uit Amerika sloeg de handen ineen met H&M om een toffe holidaycollectie te ontwerpen. Sleutelwoorden? Roze, zwart en comfy.

Sokken, € 9,99 via h&m.com

Advertisement - Continue Reading Below

Pharrell x Adidas

Pharrel liet zijn mödische hersens kraken en daar vloog een kekke collectie van zowel schoenen als sportswear uit voort.  

Camo sweater, € 99,95 via adidas.com

Advertisement - Continue Reading Below

Selena Gomez x Coach

Selena Gomez ontwierp een tassencollectie voor het merk Coach, die zeker niet teleurstelde. Waarvan akte hierboven.

Tas, € 333 via world.coach.com

Advertisement - Continue Reading Below

Fenty by Rihanna x Puma

Rihanna's collectie voor Puma bleek een gat in de markt; haar faux fur slippers waren binnen no time uitverkocht, dus kwam ze met een variant met een satijnen strik, die ook behoorlijk in de smaak viel. Nu denk je vast: alleen maar slippers? Zeker niet, deze chelsea boot is perfect voor de winter.

Chelsea boot, € 220 via puma.com

Dit zijn over de hele wereld de grootste modetrends van 2017 op Instagram >