Nieuwe designers @ Net-a-Porter

28 april 2012 08:47
door Esther van Adrichem

Hoezee! Net-a-Porter.com voegt nieuwe designers toe aan hun online assortiment.


Vrouw-met-gat-in-de-hand: wees gewaarschuwd. Net-a-Porter, de grootste onlineshop bomvol designerkleding, breidt uit. En dan doelen we niet op het immer groeiende assortiment – dat wisten we natuurlijk al. Het aantal designers dat zijn mooie spul verkoopt in de webwinkel, groeit ook. Beheurlijk, zelfs.
  
NIEUWE AANWINSTEN
Onlangs voegde het ontwerperwalhalla op het wereldwijde web al de labels Karl by Karl Lagerfeld, Burberry London en Michael van der Ham aan de lijst, maar dat is eigenlijk alweer oud nieuws. Net-a-Porter heeft wéér nieuwe aanwinsten: jeanslabel Rag & Bone /JEAN, sieraden uit Parijs van Hervé van der Straeten, Vineet Bahl uit India, chique badkleding met een vintage look van Beth Richards en felgekleurde kledij van Athena Procopiou.
  
Over Karl Lagerfeld gesproken: hij gaat helikopters ontwerpen >
  
MEER, MEER, MEER!
Maar daar blijft het niet bij. Binnenkort ook te vinden in de online winkel: shapewear van Resultwear, handgemaakte sieraden uit Afrika van Ashley Pittman, swimwear met 70’s-look van Noelle en lieflijk slaapkledij van Donna Karan Sleepwear. Oh Net-a-Porter, wat doe je ons aan?
   
Shop: zomerse tops & T’s >


Reageer


MEER SHOPTIPS

Shoppen: de badkledingcollectie van Nederlands...

Tropische palmen, hartvormige bladeren en elega...

Markeer met dikke stift in de agenda voor volge...

Een modisch juweeltje aan de Haarlemmerdijk in...

Amsterdam is een shopparadijsje rijker: gsus op...

Liefhebber van designeritems, maar ook van koop...