Zo vind je je perfecte badpak of bikini

De handleiding om snel tot beslissingen te komen.

Meest gelezen

Er bestaat nog iets tijdrovender dan het kopen van een spijkerbroek, namelijk het kopen van een bikini of badpak. Behalve die handige triangelbikini's die je met touwtjes naar jouw lichaam kan knopen – wie heeft ze niet? – zit de meeste badkleding nooit helemaal zoals het volgens het plaatje (in je hoofd) zou moeten zitten. Vrouwen met een langer bovenlichaam dan benen herkennen het fenomeen 'badpak in je bil'. Om het maar niet te hebben over te kleine topjes maar te ruime broekjes of omgekeerd. Dit alles uitgelicht door nietsontziende paskamershokjes.

Advertisement - Continue Reading Below

Aangezien juni de beste tijd is om je badkledij aan te schaffen, hebben we een bondige handleiding waar tijdens de peinzende momenten in paskamer of achter de computer op te letten.

Strepen

Zwemkleding met streepjes is al jaren een trend. En niet omdat alleen omdat het zo lekker nautisch is, maar vooral omdat verticale strepen je lijf langer en slanker maken. Waak voor horizontale strepen, die hebben het tegenovergestelde effect.

Meest gelezen

The Memorial Day Sale! Free overnight shipping & 20% Off select styles!

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

Side view. @kriekenberg in The Anne-Marie in Sea Stripe.

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

Advertisement - Continue Reading Below

De gehaakte bikini

We geven maar direct het voordeel van dit materiaal: het kan makkelijk in andere sferen gedragen worden dan op het strand of naast het zwembad. Ja, ook naar een festival. Maar probeer 'm dan wel anders te combineren dan met een afgeknipte spijkerbroek.

The mystery of the Brazilian bum 🍑 @natalia_borges + #tasminKIINI + 🐶 #kiini 😍

A post shared by KIINI (@kiini) on

...AND she can cook! 🔥🔥🔥 @katieleekitchen + #yazKIINI #kiini

A post shared by KIINI (@kiini) on

Advertisement - Continue Reading Below

Gingham

Het ruitje is dé print van dit seizoen, dus ook voor je bikini of badpak. Ideaal voor loungemomenten en dat Rivièragevoel.

Meest gelezen

Ruches

Ruches passen perfect bij het katoenen ruitje, maar wil je het rustiger aan doen, dan is zonder print een goede oplossing. Let erop dat je in dit geval wel voor een goede polyester met niet te veel lycra. Anders lijkt het al snel alsof je met je topje in het water ligt.

Off the shoulder

Als je je zorgen maakt over de breedte van je schouders, dan is het een idee om met de off the shoulder-trend mee te gaan. Hierdoor lijken je schouders namelijk smaller.

Lady in Red... @raquel_zimmermann #lisamariefernandez #ARDENflouncemaillot

A post shared by Lisa Marie Fernandez (@lisamariefernandez) on

Patterns. @jacqueline_olo in The Cindy.

A post shared by Solid & Striped (@solidandstriped) on

En zo draag je nudekleurige badkleding >

Plus: Kourtney Kardashian start dé controversiële, nieuwe bikinitrend van het jaar >