Deze laarzen draagt Kate Middleton al eeuwen

Dat mag op zich ook wel, voor die prijs...

Meest gelezen

Kate Middleton had aardig wat koffers meegenomen voor haar werkbezoek naar Bhutan. Ze verscheen dan ook dag in, dag uit in een nieuwe knappe outfit. Maar wat er standaard op haar inpaklijst staat, en dus in één van die koffers zit, zijn haar favoriete laarzen. Haar Penelope Chilvers boots, om preciezer te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Kate heeft de bruine rakkers al een aantal jaren, wat zeggen we, zeker een decennium, aangezien ze ze in 2004 al droeg, op de Game Beurs in Blenheim Palace, toen dus nog maar nét bekend was dat zij en Prins William een stel waren.

Meest gelezen

Het fijne aan de laarzen is dat ze zo lekker allround te stijlen zijn, zo gokken we dat Kate denkt.

En drie jaar later worden ze ook weer uit de kast getrokken, te zien aan dit (ietwat aparte) kiekje op het Gatcombe Park Festival:

Goed, wat er dan zo top is aan die laarzen? Wellicht het feit dat ze handgemaakt zijn, van boterzacht Spaans leer. De rubberen zool houdt Kates voeten droog en door de rits heb je ze ook zo weer uit.

Komen we aan bij ook een niet geheel onbelangrijk detail: de prijs. Die bedraagt 675 dollar, zeg bijna 600 euro. Maar hé, daar heb je dan ook jááááááren plezier van, het bewijs is hier.

(via Goodhousekeeping)

Bron: Good Housekeeping