Rihanna kreeg deze week kritiek over zich heen; te dik, te bloot, werd er beweerd

Maar wij vinden haar nog steeds een stijlkoningin.

Rihanna

Het leek Rihanna overigens niet zoveel te doen. En net als RiRi, gingen Rachel Weisz, Gigi Hadid en Kendall Jenner ook met een vrij nochalante F* You-houding door het leven. Dat geeft ze allemaal recht op de best dressed-titel van deze week.

Advertisement - Continue Reading Below

Rihanna

Waar: In New York tijdens memorial weekend

Waarom: Een journalist van de mannensite Barstool Sports schreef: 'Is Rihanna going to make fat the new hot trend?' Waardoor een kleine internetdiscussie ontstond. Want ten eerste: Rihanna is niet dik. Maar al was het zo, lichaamskritiek is zelden terecht. 

Advertisement - Continue Reading Below

Rihanna

Waar:  Madeworn X Roc96 pop-up event in LA

Waarom: Ziet Rihanna er met deze bloes gedragen als jurk uit alsof ze hier ook maar iets om geeft? Precies. 

Advertisement - Continue Reading Below

Rachel Weisz

Waar: Buiten de studio van The Today Show.

Waarom: Ze is 49 jaar, moeder van twee en dit is hoe ze zich kleedt. Over het gingham shirtjurkje is heel internet lyrisch. 

Advertisement - Continue Reading Below

Gigi Hadid

Waar: Op de straten van New York

Waarom: Gigi lijkt hier op een kruising tussen de personages van Selma Blair en Reese Witherspoon in de film Cruel Intentions. Los daarvan wil je weten hoe ze aan haar X Adam Selman The Last Lolita-zonnebril van Le Specs komt. Die koop je onder andere hier . 

Advertisement - Continue Reading Below

Kendall Jenner

Waar: Op de straten van L.A. 

Waarom: Kendall draagt een zonnebril en bodysuit van haar eigen kledingmerk Kendall + Kylie. En dat is toch wel heel tof, want soms vergeten we dat ze gewoon heel hard werkt. De fanny pack van Louis Vuitton doet de outfit goed.