STREETSTYLE

Wat sleep je iedere dag met je mee? Juist, de tas. En je bent niet de enige. De modellen die deze week van coutureshow naar coutureshow snelden, spotten we allemaal met een eigen exemplaar. Van vrolijke rugzak tot graaitas.

Beeld: imaxtree

Allemaal even allemachtig prachtig en inspirerend (voor bruiloft, fantastisch feest of gewone werkdag met wat extra oempf). Met een uitnodiging voor 'n coutureshow op zak trokken de genodigden dit de afgelopen week uit de kast, variërend van een strak pak tot jurk-met-sneakers.

Is dit het hoogtepunt van de Haute Couture-week? >

Beeld: imaxtree

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Afgelopen weekend struinden we Pitch Festival 2014 af op zoek naar de hipste vogels, leukste types en vetste optredens (Massive Attack! Banks! Moderat! FKA twigs!). Bekijk snel de foto’s van Pitch’ vierde editie op het Westergasterrein in Amsterdam…

Maak je op voor de leukste festivals van het seizoen >

Zucht, dat was het dan alweer. ELLE Festival werd donderdag feestelijk afgetrapt met de uitreiking van de ELLE - Swarovski Personal Style Award én een knalfuif in de Supperclub. Vrijdag was leuk, zaterdag wellicht nog leuker en ook vandaag stond het program weer bomvol toffe acties, performances en ga zo maar door. Helaas is het nu voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog. Kijk snel mee...

Pssst... Word jij ELLE's nieuwe streetstyle fotograaf? >

Fotografie: Luktje Janna

Het was ons het het feestje weer wel; foodfestival Het weekend van de Rollende Keukens op het Westergasterrein in Amsterdam. De zon scheen volop, de organisatie deed oproepen op Facebook om vooral níet te komen (zo druk was het), en we struikelden er over de hipsters. Een selectie van de leuksten.

Dag panty, hallo blote benen; de nodige outfitinspiratie van de straat >

Foto's: Atlynn Vrolijk

Laat die panty maar thuis: het is blotebenenweer. En dat vraagt om de nodige outfitinspiratie. Doe er je voordeel mee!

Onverwacht bloot: de modetrend peek-a-boo >

Foto’s: IMAXtree

Goed nieuws voor zoetekouwen: pastelkleuren zijn dit seizoen een blijvertje. Wij doken de straat op en spotten de mooiste outfits in Parijs, New York en Milaan.

Ook op de catwalk zagen we lila, pistachegroen, babyblauw en poederroze voorbij komen >

foto's: IMAXtree

Ga eens van top tot teen in blauw de straat op óf kies voor een blauw kleuraccent. Een goedzittende jeans, een blauw jurkje, blauwe accessoires, alles kan. En alles mag, want blauw laat zich reuze knap combineren met, ja, wat eigenlijk niet?

Heb jij de ELLE Denimbijbel al in huis? >