STREETSTYLE

Met-zonder-jas-weer? Ja! Maar ook de eerste blote-voeten-in-flatjes zijn gesignaleerd. Het is lente (vooruit, bíjna) en dat vieren we met het eerste beetje bloot.

En dan krijg je zin in een nieuwe voorjaarsgarderobe. Even checken voor je gaat shoppen, want DIT ga je dragen deze zomer >

Modellen hebben de gewoonte er ook naast de catwalk moeiteloos gestyled bij te lopen. Laid back, on trend en een bron van inspiratie als het gaat om hebberigmakende outfits. Kijk de kunst af bij de modebende uit Parijs.

Zo word jij in slechts 14 stappen de perfecte Parisienne >

foto's: IMAXtree

C'est fini! De modeweken zijn over en sluiten. De shows waren adembenemend, maar ook op straat was er genoeg moois te bewonderen. Om nog even in modische sferen te blijven hebben we de állermooiste, meest jaloersmakende accessoires uit Parijs voor je op een rij gezet. En ja, dat zijn er nog al wat.

Zien! De niet te missen momenten van Parijs Fashion Week >

Foto's: IMAXtree

Ben jij ook niet uit de Dr. Martens te sláán? Deze knapperds evenmin en stijlen de robuuste boots (of in sommige gevallen loafers) allemaal op eigen wijze.

Nog zo'n klassieker: combineer je bikerjack op 8 verschillende manieren >

foto´s: IMAXtree

Ciao Milano! De modetrein dendert door naar Parijs en zo ook het Fashion Week-publiek met hun jaloersmakende garderobes. Kijk snel mee naar de allerfraaiste accessoires van de afgelopen week.

Check hier de highlights van Milaan Fashion Week >

foto's: IMAXtree

Van bikerjacks kun je er nooit genoeg hebben. Voor deze zomer mogen ze in zo'n beetje iedere uitvoering; van eens een andere kleur dan zwart tot de lammy-variant. Kijk de kunst af bij het modepubliek van Milaan Fashion Week.

Meer highlights rechtstreeks uit Milaan >

foto's: IMAXtree

Het kwam met bakken uit de hemel in Milaan, maar dat weerhield de modische menigte er niet van om hun knapste kleren uit de kast te trekken. De mooiste jurkjes, prachtige accessoires en de fijnste combinaties; kijk en leer!

Check hier dé hoogtepunten van Milaan Fashion Week >

Speciaal voor Rihanna’s verjaardag (en omdat het ook in Nederland regent vandaag) zetten de mödische vogels in Milaan hun paraplu op. Under my umbrella (Ella ella, ay ay ay)

Meer must-see momenten rechtstreeks van de catwalk in Milaan >

foto's: IMAXtree