STREETSTYLE

Blik terug op Valtifest 2014 – waar héél wat gezondigd werd… Wat dus zorgde voor een goed aantal uitbundige outfits daar op de NDSM-werf in Amsterdam afgelopen weekend.

Ook de festivalgangers @ Lowlands dit jaar zagen er tiptop uit >

Fijn kijkvoer! Voor New York Fashion Week trok het modevolk weer hun allerknapste combinaties uit de kast. We zetten de 25 mooiste (en meest jaloersmakende) looks voor je op een rij.

Deze 12 basic outfits wil je metéén kopiëren >

foto's: IMAXtree

Omdat al die prachtige modellen zich zo verdraaid comfortabel en briljant basic weten te kleden. Want wil jij je nog in een strak jurkje plus hakken hijsen als je net in keurslijf over de catwalk hebt gelopen? Dachten wij ook. Dus leer van de meesters (let op de omgeknoopte houthakkersbloes) en doe er je voordeel mee deze week.

Heb jij de nieuwe fashion week-app al? >

foto's: Imaxtree

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord knalde uit z’n voegen afgelopen weekend tijdens de eerste editie van Encore Festival. Er werd gedanst op snoeiharde hiphop en sexy R&B – én natuurlijk waren uw razende ELLE-reporters erbij.

Meer festivalgangers checken @ Appelsap Fresh Music Festival 2014 >

Het eerste weekend van het Amsterdamse Magneet Festival 2014 zit er alweer op, en wij waren erbij.

Wie dat niet was, heeft aankomend weekend (vrijdag 29 t/m zondag 31 augustus) een laatste kans, dit jaar staat het festival namelijk maar twee weekenden op de Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland. Dat je niet kunt zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben...

Ook zien: People @ Lowlands 2014 >

Foto’s: Joshua Bakarbessy

Lowlands, wat was je weer fantastisch. Deze festivallers waren getuigen.

Ook op Appelsap Festival legden we hipstervolk vast >

Rechtstreeks van de straten van Berlijn: hipsters in zomerpak.

Ook zien: streetstyle @ Appelsap Festival >

Foto's: Juliane Falk

Jaaa, Appelsap Fresh Music Festival 2014, wat was je fijn! Het Oosterpark in Amsterdam was zaterdag voor een dagje urban all-over en dat was genieten. Naast de lekkere line-up en het perfecte weer was ook het publiek a treat for the eyes: festival-dressing op z'n best.

Ga jij dit jaar naar Lowlands? De must-see acts op een rij >