STREETSTYLE

Deze zomer ga jij op je strepen staan. Van klassieke krijtstreepjes tot de iconische Bretonse streep, eigenlijk is de streep gewoon altijd goed. Ga voor één gestreept item of haal alles uit de kast en match erop los: 17 inspirerende looks.

Deze zomer draag je gezellige, brede strepen >

Foto's: IMAXtree

Met een printje, met scheuren, met versiersels, gebleekt, raw, hyperstrak of lekker losjes. Denim is óveral, in vele soorten en maten (jeans! jacks! tuinbroeken!). Tijd dus voor een lofzang op dit iconische materiaal met een dikke dosis denim inspiratie. Oh enne, de gloedjenieuwe ELLE Denimbijbel ligt nú in de winkel, check pagina 16 voor nog meer blauw op straat!

Voilá, dit is de perfecte flared jeans én hoe je 'm draagt >

Foto's: IMAXtree

Of je nou voor mierzoet of een tikkeltje stoerder gaat, met een stel blommen zit je gegarandeerd goed. Niet alleen aan de paastafel overigens, eigenlijk gewoon het hele seizoen. Haal dus snel een gebloemd item in huis en kijk hier hoe je dat vrolijke motiefje zoal kunt combineren.

foto's: IMAXtree

Dit weekend wil je er natuurlijk op je paasbest uit zien. Hoe? Zie hier op de valreep nog wat inspiratie voor een knallende outfit met een (ei)geel accent. Oh enne, met een outfit alleen ben je er natuurlijk nog niet. Maar wees gerust: met deze tips tover je van top tot teen de beste versie van jezelf tevoorschijn.

foto's: IMAXtree

Zijn we weer! Met een verse dosis outfit-inspiratie. Kijk mee naar wat uw eigen ELLE-redactie deze week uit de kast heeft getrokken.

Tips van ELLE: zo zie je er (vandaag nog!) slanker uit >

Fotografie: Luktje Janna

Mogen we even uw aandacht voor onze lievelingstassen? Want: ELLE zet deze maand DE TAS in het zonnetje. Scoor nú het aprilnummer (in de winkel) voor véél meer over tassen. Of download de ELLE 25 jaar-app en maak kans op een slordige € 10.000 aan tassen.

(Hier zie je wat uw ELLE-redactie bij de prachttassen draagt >)

Klik en kijk de kunst af van dé internationale modellen van het moment. Zo rocken zij basics zoals de ripped jeans, het bomberjack en de witte bloes.

Meer modellen off duty: 31 feilloos gestylde looks om direct te kopiëren >

foto's: IMAXtree

Met-zonder-jas-weer? Ja! Maar ook de eerste blote-voeten-in-flatjes zijn gesignaleerd. Het is lente (vooruit, bíjna) en dat vieren we met het eerste beetje bloot.

En dan krijg je zin in een nieuwe voorjaarsgarderobe. Even checken voor je gaat shoppen, want DIT ga je dragen deze zomer >