STREETSTYLE

Het eerste weekend van het Amsterdamse Magneet Festival 2014 zit er alweer op, en wij waren erbij.

Wie dat niet was, heeft aankomend weekend (vrijdag 29 t/m zondag 31 augustus) een laatste kans, dit jaar staat het festival namelijk maar twee weekenden op de Oostpunt van het Amsterdamse Zeeburgereiland. Dat je niet kunt zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben...

Ook zien: People @ Lowlands 2014 >

Foto’s: Joshua Bakarbessy

Lowlands, wat was je weer fantastisch. Deze festivallers waren getuigen.

Ook op Appelsap Festival legden we hipstervolk vast >

Rechtstreeks van de straten van Berlijn: hipsters in zomerpak.

Ook zien: streetstyle @ Appelsap Festival >

Foto's: Juliane Falk

Jaaa, Appelsap Fresh Music Festival 2014, wat was je fijn! Het Oosterpark in Amsterdam was zaterdag voor een dagje urban all-over en dat was genieten. Naast de lekkere line-up en het perfecte weer was ook het publiek a treat for the eyes: festival-dressing op z'n best.

Ga jij dit jaar naar Lowlands? De must-see acts op een rij >

ELLE was op Solar Weekend 2014 en flitste er lustig op los. Want ondanks dat de regen soms met bakken uit de hemel kwam, was er gelukkig ook genoeg zon, heerlijke muziek en een fantastische sfeer. Kortom: het was prima vertoeven op Solar in Roermond. Tot volgend jaar! 
 
Zo draag je shorts naar je favoriete festival >

Herinnert u zich de weergaloze ELLE Olympus Festival Streetstyle-fotografiewedstrijd nog? Vast! Maar zo niet, even een een opfrisrondje: tijdens het allereerste ELLE Festival riepen we enthousiaste Streetstyle-fotografen, in de dop of vergevorderd, op het best geklede festivalvolk vast te leggen op de gevoelige plaat, met de allernieuwste Olympus OM-D E-M10 camera. En zo geschiede.

Het aantal inzendingen was groot, de kwaliteit groter, en dus duurde het even voor we er uit waren. Maar en of we er nu uit zijn!

Gefeliceerd Kevin van Diest a.k.a. The Viewfinder!
Hier een selectie van Kevins festivalvondsten en in ELLE's novembernummer wordt het winnende beeld gepubliceerd, even afwachten dus nog (ELLE november ligt half oktober in de schappen). De Olympus OM-D E-M10 camera is inmiddels in Kevin's bezit en... Kevin heeft inmiddels ook zijn eerste ELLE-klus in the pocket. In de smiezen houden dus!

Wat sleep je iedere dag met je mee? Juist, de tas. En je bent niet de enige. De modellen die deze week van coutureshow naar coutureshow snelden, spotten we allemaal met een eigen exemplaar. Van vrolijke rugzak tot graaitas.

Beeld: imaxtree

Allemaal even allemachtig prachtig en inspirerend (voor bruiloft, fantastisch feest of gewone werkdag met wat extra oempf). Met een uitnodiging voor 'n coutureshow op zak trokken de genodigden dit de afgelopen week uit de kast, variërend van een strak pak tot jurk-met-sneakers.

Is dit het hoogtepunt van de Haute Couture-week? >

Beeld: imaxtree