STYLEFILES

Van Lily Allen met regenboogkleurige lokken, tot Rita Ora in ’n outfit bezaaid met koeienvlekken: dit droegen de celebs naar Glastonbury 2014!

Zo ging het er echt aan toe: celebrity snapshots @ Glastonbury 2014 >

foto's: WireImage

Kate Moss slaat bijna geen jaar over van het regenachtigste festival van Europa en weet immer stijlvol door de modder te stappen. Kijk mee naar de beste outfits van de Glastonbury-veteraan, die waarschijnlijk as we speak over het festivalterrein van Glastonbury 2014 wandelt.

Pak je tentje in: dit zijn onze 5 favoriete weekendfestivals >

foto's: WireImage & Brunopress

Het geheim van Paris-chic; zullen we het ooit ontrafelen?

Hoera! Mary-Kate en Ashley Olsen blazen vandaag (op vrijdag de 13e, hoei) 28 kaarsjes uit. Om dat te vieren: hun 13 allermooiste en meest stijlvolle momenten.

Foto's: Getty Images, WireImage & BrunoPress

Van de straat tot de rode loper; celebs kiezen verdacht vaak voor een bloesjurk. Welke is jouw favoriet?

Over jurken gesproken: tussen deze zomerrobes zit sowieso een lievelings voor jou >

Het zal je niet verbazen dat de mode ons om de oren vloog gisteravond, tijdens hét jaarlijkse fashion-festijn de CFDA Awards. Op de rode loper liepen de designers, celebs en modellen (Solange, Karlie, Blake, Tom, enzovoort) elkaar voor de voeten, de één nog mooier gekleed dan de ander. Een enkeling was níet gekleed (inderdaad, Rihanna), maar daarover lees je hier meer.

Foto's: Wireimage

Ga jij spik en span op reis à la Blake Lively en Victoria Beckham of trek je je vliegtuigsmoking aan zoals Kristen Stewart en Rihanna?

Handig voor de douane: zo herken je een namaak designertas >

foto's: WireImage