STYLEFILES

Zodat we allemaal nog even na kunnen genieten: een flinke selectie beeld van de verjaarsdagsgasten, de dansvloer, dj's, de extra's (heb jij jouw sleutel al gecheckt op een prijs?)...

Ook op Instagram was het een góed feest >

Beeld: Remy Castle

Het feest waar echt ie-der-een was afgelopen weekend, zo mogen we de lancering van Carine Roitfelds ICONS toch wel noemen. Van Lady Gaga (mét lief Taylor Kinney) tot Alexa Chung, en van Kendall tot Kate Upton: kijk snel mee...

Foto’s: the worldwide editors of Harper's BAZAAR celebrate ICONS by Carine Roitfeld, presented by Infor and Samsung Galaxy.

Dit gebeurde er ondertussen tijdens New York Fashion Week >

Kate Middleton is weer zwanger! Wat betekent dat we ons niet alleen op een nieuwe royal baby kunnen verheugen, maar ook op waanzinnige zwangerschapslooks. Als er iemand immers een pluim verdient voor haar zwangerschapssoutfits, is het de Duchess wel. Van Mulberry tot Topshop, ze trok de mooiste pregger looks uit de kast tijdens haar zwangerschap van Prins George. Kijk mee naar haar tien mooiste zwangerschapsoutfits.

Lees hier alle details over de zwangerschap van Kate >

 

Beeld: Rex Features & Getty Images

Niet alleen Kim Kardashian stapt immer vlekkeloos het huis uit, dochter North West heeft, uiteraard, ook al een garderobe waar menig volwassenen jaloers op zou zijn en is zelfs al tot heus mode-icoon uitgeroepen. Dat Kanye, net als bij Kim, ook een dikke vinger in de pap heeft wanneer het op Norths outfits aankomt moge duidelijk zijn (lees: géén roze en prints, maar 'neutrale' kleuren).

Kims nieuwste hobby lijkt dan ook om haar al net zo smetteloze en zéér neutrale garderobe te matchen met die van haar dochter. En dat levert een paar knappe moeder-dochter-matching-momenten op.

Het bewijs dat Kanye West de (niet zo) geheime stilist van Kim Kardashian is >

 

Foto's: Getty Images & Rex Features

Rihanna's Instagram is alweer even uit de lucht (dammit), maar dat betekent niet dat we haar immer prachtige vakantiefoto's moeten missen. RiRi's beste vriendin Melissa Forde is namelijk de moeilijkste niet, en plempt haar hele instagrampagina vol met kiekjes van hun zonovergoten trip samen. Zodat wij weer heul jaloers kunnen worden op Rihanna's waanzinnige lijf. Het is maar goed dat 't vandaag niet regent. 

Shopping: 16 blije bikini's en badpakken >

Mannen, mannen en nog eens mannen, daar draaide het eigenlijk om tijdens de GQ Men Of The Year Awards in Londen gisteravond. Colin Firth werd gekroond tot 'de ultieme Leading Man', maar nog véél meer andere knappe mannen van het grote scherm zette de Britse hoofdstad op z'n kop. Zucht... wáár was onze uitnodiging? Afijn, door deze fraaie foto's klikken maakt het een beetje goed.

Kim Kardashian kwam haar GQ Award gisteren in een wel heel 'bijzondere' outfit ophalen >

Kim Kardashian is dé vrouw van het jaar en Cara Delevingne keek iéts te diep in het glaasje; deze vrouwen knalden van de rode loper gisteravond tijdens de GQ Men Of The Year Awards in Londen.

Kim Kardashian zonder make-up? Dat ziet er dus zó uit >

foto's: Getty Images

Ein-de-lijk: Brad Pitt en Angelina Jolie zijn – nu ook voor de wet – een echtpaar. En wat voor één. Bestaat er een knapper Hollywood-koppel? Een terugblik op hun mooiste foto's samen.

Foto's: Brunopress, WireImage, Rex Features