STYLEFILES

Wij verklaren het festivalseizoen officieel voor geopend, en om alvast in de juiste sfeer te komen hebben we een wel hele lekkere slideshow voor je in petto... In willekeurige volgorde: festivalmode door de jaren heen.

Oh ja, en we geven voor € 6.500 aan festivalkaarten weg! >

Foto's: Getty Images & Rex Features

Minstens zo leuk als al die prachtfilms en waanzinnige jurken: de mannen tijdens Cannes. Daarom, om deze zonovergoten dag nóg fraaier te maken, de knapperds van Cannes op een rij.

Opgepast! Er is een creeper @ Cannes >

Van de ultra strakke leren broek van Kendall Jenner tot de thigh high split van Jennifer Lopez; dit zijn de 10 meest spraakmakende outfits van de Billboard Music Awards 2014.

Zo poseer je als een pro >

foto’s: Getty Images

Waarom Blake, Angelina en Beyoncé er altijd zo waanzinnig goed uitzien op de rode loper? Dat heeft niet alleen te maken met een goede stilist en trits aan make-up- en haarmensen, neen. Een poseerlesje vooraf is ook key. Dat kunnen wij natuurlijk ook en daarom: een spoedcursus poseren als een pro. Lees, kijk en leer.

Inspiratie: Blake Lively in Cannes >

Onze immer stijlvolle Queen Máxima of the Netherlands is jarig. Leve de koningin! Hoera, hoera, hoera. Vandaag wordt onze Max 43. En dat vieren wij. Met een overzichtje van haar mooiste looks.

Leuk: Máxima draagt een tweedehandsje >

Foto's: REXfeatures, All Access, Novum & Facebook Queen Máxima of the Netherlands

Just cruisin'! Raf Simons trapte met zijn waanzinnige nieuwe show in het hippe Brooklyn officieel het cruise-modeseizoen af. De grote verrassing? Rihanna die op de front-row aanschoof. Voelen wij daar een kersverse celebrity campagne aankomen? Bekijk hier welke bekende beauty's nog meer op de eerste rij plaatsnamen.

Wat zou Instagram van deze gewaagde outfit van Rihanna vinden? >

Het was niet alleen maar pracht en praal, 'oh' en 'ah' op de rode loper van het MET Gala 2014… Deze 5 outfits zijn wat ons betreft dé missers van de avond. Volgende keer beter, dames?

Méér dieptepunten van het MET Gala 2014 >

foto's: Getty Images

Naast de jurken en de meest opmerkelijke momenten van het MET Gala viel ons ook de liefde op dit jaar. Zie hier de 12 mooiste koppels van het MET Gala 2014 en hun meest lieve en schattige momentjes…

Wat je níet ziet op de rode loper is des te leuker. Kijk mee naar het MET Gala 2014 via Instagram >

foto's: Getty Images