STYLEFILES

De ultieme croptop: hij was maar wat populair tijdens de MTV VMA's gisteravond.

Niet alleen Beyoncé stal de show bij de MTV VMA's. Op de rode loper pakte bijna iedere celeb uitgebreid zijn momentje. De meest opvallende red carpet-looks op een rij.

Blue Ivy klom ook on stage! >

Foto's: WireImage

We hadden haar al een tijdje in de smiezen: actrice, model én Chanel-muze Àstrid Bergès-Frisbey. Tijd voor een dosis inspiratie uit de je-ne-sais-quoi kledingkast van deze Franse schone.

Zo word jij de perfecte Parisienne, met tips van Caroline de Maigret >

Nadat Kim Kardashian woensdagavond voor de camera's verscheen met een opmerkelijk decolleté (2 foto's verderop in deze gallery), zorgt ook Tyra Banks ervoor dat we even drie keer kijken en extra inzoomen op haar outfit. WAT gebeurt hier?

Dit celebritykoppel stapte voor het eerst samen op de rode loper >

Foto's: Getty Images, WireImage & Rex Features

Deze zomer ook niet uit je cleane oldschool witte sneakers te slaan? Je verkeert in goed gezelschap. Van Célines Phoebe Philo en Kanye West tot de voltallige ELLE redactie; we zijn allemaal hooked aan Stan Smiths, Adidas' iconische sneaker vernoemd naar tennislegende Stan Smith, die dit seizoen een grootse comeback maakte.

ELLE had een exclusieve één-op-één met Stan Smith >

Beeld: IMAXtree, Getty, Rex Features, Tumblr, Instagram, Pinterest

Cara Delevingne is jarig! Het topmodel blaast vandaag 22 kaarsjes uit. En ei, ei, ei, dat vieren wij met een blik op beste casual en rodeloperoutfits van de blonde it-Brit.

Wordt Cara Delevingne een heuse Bond Girl?! >

Wat je gemist hebt afgelopen weekend? Een Jenner-Kardashian-trio op de rode loper, Jennifer Lopez in groen kant naast een oude bekende in hoela-rok en Selena Gomez en actrice Shay Mitchell in - de horror! - hetzelfde schoeisel.

Is dit trouwens Kourtney Kardashians meest gewaagde zwangerschapslook ooit? >

Foto's: WireImage

The Duchess, Anna Karenina en Pride and Prejudice: wie heeft deze films niet bekeken zonder weg te dromen bij de ont-zet-tend mooie jurken van Keira? We zetten haar 15 allermooiste kostuums op een rij. Gewoon omdat het kan.

En omdat Keira deze maand in ELLE staat. Dat natuurlijk ook >

Foto's: Rex Features e.a.