STYLEFILES

Zal Keira Knightley dit weekend het jawoord geven aan haar verloofde James Righton? De twee lovebirds schijnen een intieme trouwceremonie gepland te hebben, in de buurt van Nice, Frankrijk. Trouwt de actrice in Chanel? We houden je op de hoogte, maar neem voor nu alvast een kijkje in de garderobe van de Britse beauty…

Van kroonprinses Victoria van Zweden tot de Spaanse kroonprinses Letizia: kijk mee naar de koninklijke gasten in hun koninklijke robes.

 

Bekijk hier Koningin Máxima's prachtjurken van Jan Taminiau >

Koningin Máxima's prachtjurken van Jan Taminiau bezorgden ons kippenvel. (En natuurlijk pinkten we ook een traantje weg bij het uitwuiven van Prinses Beatrix.) Maar die jurken... Naast die van Jan Taminiau verscheen Koningin Máxima op het diner in vintage Valentino en in een ontwerp van modehuis Natan tijdens de troonswisseling. De hoogtepunten van een memorabele dag.

  

En dit droegen de Koninklijke gasten >

  

Beeld: Reuters, AllAccess

Beatrix heeft officieel plaats gemaakt voor Willem-Alexander. We zwaaien haar nog één keer uit met een slideshow vol headpieces die hun weerga niet kennen.

Speculeren over de jurk is leuk, minstens zo belangrijk is de vraag: wordt Máxima's lage zijknot net zo legendarisch als de Rachel, de Bea of de Elvis?

 
Wij zijn niet vies van een beetje fantaseren. Of photoshoppen. Zie hier: Máxima met 10 legendarische kapsels. Aan jou de koninklijke taak de kapsels te herleiden naar de beroemde drager.

Suki Waterhouse is the coolest girl in town. Het Britse model is best buddies met Cara Delevingne en Georgia May Jagger, ze date momenteel met Bradley Cooper, staat model voor French Connection en wordt misschien wel één van de nieuwe gezichten van Burberry. Maar vooral de garderobe van de twintigjarige is om van te smullen; kijk mee!

Victoria Beckham is vandaag 39 lentes jong geworden. En dat vieren wij met een blik in haar oneindige garderobe. Kijk en genieß.

 

Altijd op Victoria's neus: een zonnebril. De 50 mooiste van deze zomer op een rij >

Van Rita Ora, Diane Kruger en Joshua Jackson tot Santigold, Alexa Chung en Pixie Geldof; het eerste weekend van Coachella Festival in Californië was weer een ware celebrity hotspot. En wij hebben de beelden! Klik, kijk en droom weg over muziek, drankjes, zon en beste festivaloutfits.