STYLEFILES

Victoria Beckham is vandaag 39 lentes jong geworden. En dat vieren wij met een blik in haar oneindige garderobe. Kijk en genieß.

 

Altijd op Victoria's neus: een zonnebril. De 50 mooiste van deze zomer op een rij >

Van Rita Ora, Diane Kruger en Joshua Jackson tot Santigold, Alexa Chung en Pixie Geldof; het eerste weekend van Coachella Festival in Californië was weer een ware celebrity hotspot. En wij hebben de beelden! Klik, kijk en droom weg over muziek, drankjes, zon en beste festivaloutfits.

Twee violen en een trommel en een fluit; Marc Jacobs viert vandaag zijn vijftigste(!) verjaardag. Ongetwijfeld in het bijzijn van zijn vele celebvrinden. 

Hoezee! Kristen Stewart is jarig; met wie zal de Twilight-actrice de kaarsjes op haar verjaardagstaart uitblazen? Kijk in ieder geval mee naar beste modemomenten mét en zonder 'lief' Robert Pattinson. 

Kijk mee naar de jaloersmakende garderobe van het nieuwe gezicht van Chanel! Diane Kruger steelt keer op keer de spotlight op de rode loper, zittend front row en zelfs in het wild op straat...

De ene na de andere celeb wordt gespot met de Matryoshka-tas van CH Carolina Herrera. Zal deze buidel uitgroeien tot de nieuwe it-bag, of blijft het gewoon een kekke must-have? Only time will tell.

Deze Amerikaanse actrice, van de HBO-hitserie Girls, heeft een voorliefde voor vintage met toffe, enigszins psychedelische prints en stevige kleuren. Een beetje sixties rock. Neem snel een kijkje in de garderobe van deze cool girl.

Wie-o-wie schitterden er op de eerste rij bij de Louis Vuitton autumn/winter 2013-catwalkshow? Kijk snel mee...

 

Foto's: Louis Vuitton / David Atlan - Bertrand Rindoff Petroff