STYLEFILES

Chanel viert feest! De ‘Bijoux De Diamants’ collectie van Chanel Fine Jewelry bestaat 80 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Wie er allemaal een uitnodiging kregen? Kijk mee...

Haar collectie voor H&M ligt vanaf vandaag in de winkels, maar wat draagt de extravagante editor at large zelf in het dagelijks leven? Neem een kijkje in de kledingkast van Anna Dello Russo! 

Tijdens de internationale modeweken zijn de camera’s allemaal gericht op deze modische Russische schone. Kijk mee naar de garderobe van Miroslava Duma...

Gisteren lanceerde H&M en Anna Dello Russo dan eindelijk hun collectie tijdens Parijs Fashion Week. Een feestje extravaganza, maar wat verwacht je anders van de editor at large? Juist. Kijk mee!

Riccardo Tisci krijgt het ieder seizoen voor elkaar: een must-have Givenchy-print het plankier op sturen. Naast bekende koppen als Liv Tyler en Rihanna loopt zo’n beetje het ganse modelievende volk weg met de Rottweiler-, birds of paradise- en andere Givenchy-prints. Kijk mee!

Het regende prachtjurken en knappe koppels tijdens de Primetime Emmy Awards gisterenavond in Los Angeles. Spiekt u even mee?

Wat draagt de Poolse schone off-duty? Kijk mee naar de garderobe van Anja Rubik…

Wie zaten er front row bij de spring/summer 2013-catwalkshows? Kijk mee naar de bekende koppen!