STYLEFILES

After the party it’s the afterparty! Kijk mee naar de celebrities op de rode loper (en jurken!) van het meest felbegeerde feestje na de Oscars-uitreiking: de Vanity Fair Oscar Party…

Oscarwinnaressen Anne Hathaway in Prada en Jennifer Lawrence in Christian Dior Haute Couture, Amanda Seyfried in Alexander McQueen en Jessica Chastain in Armani Privé. En meer, méér jurken om van te watertanden. En als je dan toch aan het klikken bent, check meteen de afterparty van de Oscars 2013.

 

Wie sleepten er allemaal een Oscar binnen? >

Rita Ora in Ulyana Sergeenko Couture, Lana Del Rey in Chanel, Jourdan Dunn in Balmain... De Brit Awards van gisteravond leverde weer een stel jaw dropping, opvallende en jaloersmakende outfits op. Klikker-de-klik! Oh, en lees hier wie er naar huis gingen met een felbegeerd beeldje >

Op de hoek van Robertson en Beverly Boulevard kwamen deze week een bups celebrities bij elkaar om samen met Tommy Hilfiger himself de opening van zijn nieuwe Flagship Store te vieren. Kijk mee!

Deze bekende koppen trotseerden de New Yorkse kou om fashion week bij te wonen. Klikken maar!

De rodeloper-madness gaat gestaag door! Dit keer zwijmelen we weg bij de outfits van de Britse ELLE Style Awards, die gisteren in Londen werden uitgereikt.

Red carpet overkill! Maar daar hebben we helemáál geen problemen mee. Naast de Grammy Awards werden gisteren in Londen de Britse Oscars, de BAFTA Awards (British Academy of Film and Television Arts Awards), uitgereikt. Klik snel verder om te zien wat o.a. Marion Cotillard, Anne Hathaway, Elizabeth Olsen en meer celebs droegen. 

Van prachtige jurken met sleep tot strakgesneden pakken; de rode loper bij de Grammy Awards werd weer eens gesierd met allerlei pracht en praal. Ondanks die strengere dresscode. Bekijk vliegensvlug wat o.a. Rihanna, Beyoncé, Katy Perry, Adele en veul meer sterren gisteren droegen tijdens het prestigieuze muziekprijzengala.