STYLEFILES

Natasha Poly weet zich te kleden. Of het nu op de rode loper is of off duty in de straten van Parijs en Milaan: de Russische schone komt immer goed voor de dag. Kijk mee…

Naast mooie momenten waren er (helaas) ook heel wat beschamende momenten op kleding- en stijlgebied. Van camel toes tot simpelweg een tekort aan stof – en alles daartussen. Vermakelijk is het zeker: onze top vijftien slechtst geklede celebs van 2012.

Het was een mooi jaar! Van de rode loper tot en met de straat; deze bekende dames wisten zich zowel privé als op premières van top tot teen piekfijn te kleden. Kijk mee naar onze best dressed ladies van 2012.  

Stella McCartney nam afgelopen jaar zowel de award voor Designer Brand als die voor Designer of the Year mee naar huis tijdens de British Fashion Awards 2012. Maar wat draagt de succesvolle ontwerpster zoal in haar vrije tijd? Kijk mee!

In haar nieuwste rolprent, Les Misérables, speelt Anne Hathaway een tragische rol. Gelukkig is 't op de premières van de film een vrolijkere bedoening, en weet de actrice zich te hijsen in gewaagde outfits. Ze speelt 't eens niet op veilig en dat verdient een dikke thumbs up. Neem vliegensvlug een kijkje in de rodeloperwaardige garderobe van Anne Hathaway.

Welke bekende koppen plaatsten in het sprookjesachtige Schotland hun ijskoude tush op de eerste rij bij de Chanel Métiers d'Art Pre-Fall 2013-show? Spot ze hier...

Celebs zijn in de ban van dieren en dan wel op T-shirts en truien. De wintercollectie van Burberry Prorsum zit dan ook vol lieflijke uiltjes en hondjes – geschikt voor iedereen die de Givenchy-Rottweiler ietwat te ruig vindt. Kijkt u mee?

Wie gingen er dit jaar over de rode loper en, nog belangrijker, wat hadden ze aan?