Met deze budget key-accessoires ben je meteen klaar voor dit jaar

Als je ergens in investeert deze zomer, doe het dan alvast in een van deze vijf accessoires van de a/w 2014-catwalks die je overal gaat zien. Of alle vijf. Want duur hoeft het niet te zijn. We vertaalden de trends naar budgetvriendelijke exemplaren.  

Meest gelezen

1. De sportieve haarband
Marc Jacobs is er dol op; hij stuurde Kendall Jenner en zijn andere modellen met oldskool elastische haarbanden de catwalk op. Bij zowel de Marc Jacobs als de Marc by Marc Jacobs-show. Je eigen exemplaar shop je gewoon voor € 3,95 bij H&M

Advertisement - Continue Reading Below
Vlnr: Marc Jacobs a/w 2014, Marc by Marc Jacobs a/w 2014 - foto's: IMAXtree
Meest gelezen

 
2. De solo-oorbel
Hét statementsieraad dit seizoen is de oorbel. Van het kaliber groot en glamoureus. Bij voorkeur gehangen in slechts één oor. Let wel: gevaar ligt op de loer. Een iets te groot kruis en je hebt eighties-gone-bad-George Michael. Wij zijn fan van deze zilveren grafische vormen, gespot op Nasty Gal.

Vlnr: Louis Vuitton a/w 2014 en Tory Burch a/w 2014 - foto's: IMAXtree
Advertisement - Continue Reading Below

 
3. De kampioensriem
Kom in contact met je inner Arnold Vanderlyde met een championship belt van formaat. Doet 't goed op een oversized top of op een high waist broek. Topshop verkoopt deze variant voor € 34.

Vlnr: 3.1 Phillip Lim a/w 2014 en Marni a/w 2014 - foto's: IMAXtree

 

4. De mini-schoudertas met kettinghengsel
Geen tas kan natuurlijk tippen aan de Chanel 2.55, laten we dat voorop stellen. Maar hé, dat wil niet zeggen dat we niet mogen sjansen met andere Polly Pocket-schoudertassen met kettinghengsel. Rebecca Minkoff en de dames van Rag & Bone doen het ook. Maar bij Zara shop je jouw budgetexemplaar.

Vlnr: Rebecca Minkoff a/w 2014 en Rag & Bone a/w 2014 - foto's: IMAXtree

 

5. De rubberen schoen
Of nou ja, rubberen schoen... Als het maar een bijzondere kunststof-look heeft, mag het aan de voet. Kan jouw creditcard deze olijke Diors niet aan? Bij Nasty Gal of Sole Struck vind je genoeg vriendelijker geprijsde varianten.

Vlnr: Dior a/w 2014 en Prada a/w 2014 - foto's: IMAXtree

 

Kost je (bijna) geen cent: 5 makkelijke garderobe-opfrissers >