Deze items wil je dit modejaar sowieso kopen

Je weet al welke mode-items je dit jaar gewoon door mag dragen en wat je nu echt in de Zak van Max kunt doen. Maar wat wil je dit jaar aanschaffen om die lege plek in je garderobe op te vullen? Lees en leer: met deze kledingstukken zit je dit modejaar sowieso goed.

Foto's: IMAXtree
Meest gelezen

OVERGOOIER
Jazeker, we zijn nog steeds gek op tuinbroeken. Wie dit seizoen wat nieuws wil in de categorie kinderkleren-voor-grown-ups kiest een overgooier. Praktisch, een beetje seventies en beregezellig.

Advertisement - Continue Reading Below

 
KANT
Kant is terug, en hoe. De mood is romantisch en lieflijk zonder zoetsappig te worden: zwart maakt het stoer. 

Meest gelezen

 
DIEP
Het decolleté reikt zomer 2015 behoorlijk diep. Hou het sophisticated: bij een uitsnede tot de navel hoort geen push-upeffect. Kijk de kunst af bij Givenchy en Tome.

Advertisement - Continue Reading Below

 
DINGENPRINTS
Dingenprints: meer en minder normale dingen in veelvoud, zoals wimperkrultangen, flesjes nagellak, stillevens van fruit en het naakte onderstel van een man, betoveren ons dit seizoen. 

Advertisement - Continue Reading Below

 
BRALET
Je beha hoef je niet meer te verstoppen, hij mag gewoon als top. Met een jasje, zonder iets eronder, of met een T-shirt. Voor wie durft.

 
RIEM
Aangesnoerd in de taille, dus niet in je broek, maar over een trui, jurk of rok. Sportief of klassiek, maar altijd chic en met een flink geschapen gesp. 

Meest gelezen


 
FLUO
Fluo? Ja, maar niet op een blije tienermanier. Doe het cool en clean, bijvoorbeeld met jongensachtige items zoals de baggy broek van Zadig & Voltaire, en gecombineerd met bruin suède.

 

De kledingstukken die we met liefde in 2014 achterlaten >

Deze items draag je met een gerust hart door in 2015 >