HACK! 5 super simpele stylingtips waar moderedacteuren bij zwéren

Jaja, als je in de mode werkt, dan leer je nog eens wat. Over combineren bijvoorbeeld. Of er verdacht moeiteloos gekleed uitzien (wat stiekem niet zo is, natuurlijk). Eerlijk zullen we alles delen, dus schudden we graag een paar van die trucjes - in beweging! - voor je uit de (opgerolde) designermouw.

De 'schuif-de-mouwen-van-je-jasje-omhoog-met-een-elastiekje' Waarom? Het is erg flatteus om de mouwen van je colbert (of trui) op te trekken. Er de hele dag aan sjorren is weer wat minder chic.Hoe dan? Gebruik een (haar)elastiekje halverwege je mouw rond je elleboog. Trek je mouwen op tot waar je het mooi vindt/het comfortabel zit, elastiekje eromheen, even wegmoffelen et voilà.

De 'professionele' manier van je mouwen oprollen Waarom? Het is een stuk minder rommelig dan de 'gewone' manier van oprollen.Hoe dan? Vouw je mouw om en trek bijna helemaal naar boven. Vouw daarna het onderste deel nog een keer op tot nét onder de manchet voor een verbluffend chic effect.

Advertisement - Continue Reading Below

De redacteuren-manier om je bloes in je broek te stoppen Waarom? Je showt jetaille zonder té duidelijk je taille te showen. Als je begrijpt wat we bedoelen.Hoe dan? Stop één gedeelte van je bloes (onder de laatste knoop) in je broek.

De modellen-manier om je (T)-shirt in je broek je stoppen Waarom? Netjes aan de voorkant, casual aan de achterkant.Hoe dan? Stop beide voorflappen van je bloes in je broek.

Meest gelezen

Zo rol je je pijpen op Waarom? Perfecte manier om je hakken te showen of je boyfriendjeans wat meer girlfriend te maken.Hoe dan? Rol je pijp een centimeter of 5 op en vouw daarna nog een keer dubbel. Laat de zoom er een stukje bovenuit piepen. Perfecte imperfectie, non?

7 bizar simpele kledingtips om er VANDAAG NOG slanker uit te zien >

Of je wilt liever superslank ogende benen? 8 slimme manieren om precies dat voor elkaar te krijgen >