de schoen van Bella Hadid die jij wil hebben

Dear Frances...

Meest gelezen

Wedden dat jij ieder seizoen wederom op zoek gaat naar die perfecte zwarte chunky laarsjes, voor bij je jeans, je witte T-shirt, je comfortabele trui? En wedden dat je na aankoop iedere keer een beetje bedrogen uitkomt?

Zodoende, toen Bella Hadid gespot werd in het per-fec-te laarsje vroegen we ons direct af: waar komt dit laarsje toch vandaan en hoe kunnen we het kopen? Na wat korte research vonden we het antwoord: Dear Frances.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

DEAR FRANCES
De 30-jarige van oorsprong Australische Jane Frances begon in 2014 haar schoenenmerk Dear Frances in Londen. Het schoenenmerk was meteen favoriet bij een groep voorlopers in fashion, maar nu het bedrijf ook aan Amerika levert, heeft het schoenenmerk er in één klap nog meer fans bijgekregen.

De hebberigmakende seizoensloze laarsjes en de simpele maar o zo elegante sandalen met blokhakken, komen allemaal voort uit Frances’ visie voor de schoenen: easy elegance met aandacht voor materiaal en detail.
De schoenen zijn niet heel goedkoop - de zwarte spirit boots die Bella draagt zijn omgerekend €570 -, maar bedenk dan dat de schoenen door de beste handen van Italië worden gemaakt, van patroon tot zool.

 

HEBBEN?
Wat betreft de laarsjes die Bella aanheeft op de foto: die zullen naar alle waarschijnlijkheid binnen een mum van tijd uitverkocht zijn. Slimme Frances heeft daarom besloten ze in meerdere kleuren te laten produceren. Sla je slag.

dearfrances.com

> De reden dat ie-der-een deze jeans draagt.