Dit is de nieuwe lievelingsjeans van de sterren

En ook op onze verlanglijst staat deze blauwe topper hoog.

Meest gelezen

Ieder seizoen staat er wel een nieuw jeansmodel, of cut in de spotlight, en na klassiekers als de skinny, de boyfriends en de flared is dat nu: de knip-en-plak jeans. Klinkt ingewikkeld, is het niet.

FRANKENSTEIN DENIM
Het idee? Het betere patchwork; een spijkerbroek vervaardigen van verschillende stukken denim, het liefst twee verschillende broeken, en vooral niet verbloemen dat dat zo is. Het resultaat is een jeans met een ongelijke zoom, verschillende kleuren blauw en vaak Frankenstein-achtige kontzakken. Vetements scoorde er al hoge ogen mee en wie dit kunstje nu ook prachtig heeft uitgevoerd is het Londen/Los Angeles-based label Frame Denim.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Nouveau Le Mix heet de blauwe mix & match-jeans van Frame, en ieder exemplaar is uniek. Zo uniek dat bekende koppen als Kendall Jenner en Bella Hadid al zijn gespot in de cropped variant en ook Joan Smalls zagen we vorige week in Parijs met een Le Mix aan haar modellenbenen over straat paraderen.

Meest gelezen

 
En dan zijn we er nog niet; model van de campagne? De Italiaanse schone Elisa Sednaoui. Je snapt: de nieuwe jeans van Frame heeft alle potentie dé must-have spijkerbroek van het seizoen te worden.

Hangt wel een prijskaartje aan, voor zo’n one-of-a-kind betaal je € 490 – maar hé, er bestaat geen tweede van. Helaas shipt Frame Denim zelf niet naar Nederland, maar we hebben wel een andere webshop gevonden waar je de Nouveau Le Mix kunt bestellen. Shop-ze >