Het grote Hebben, Houden en Opbergen-dossier: Dít zijn de blijvertjes voor het nieuwe modeseizoen

Welke trends mogen voorlopig even de kast in, wat zijn de blijvertjes en welke nieuwe smaakmakers dragen we komend seizoen? Vandaag op het program: de items die je, hups, gewoon doordraagt. Wel zo fijn.

Meest gelezen

Welke kledingstukken van deze zomer dragen we komend seizoen nog steeds? ELLE's Dido Mani weet het.

Pak

Als pyjama, deftig tweedelig of met een print, het pak is in alle vormen here to stay. Makkelijk te downdressen met sneakers, maar in een handomdraai chic met pumps.

Advertisement - Continue Reading Below

Netpanty

Zagen we in de zomer de netpanty al hier en daar opduiken, in de winter komt hij terug in 2.0-versie. Als grove netpanty met patronen en kleur en zelfs als sokjes om een nette instapper of ballerina iets meer umpf te geven.

Panterprint

Van een comeback is bij de panterprint nauwelijks nog sprake, hij is inmiddels een vaste rots in de branding. Dit seizoen door te trekken naar praktisch elk item in je kast. Niet allemaal tegelijk dragen natuurlijk, maar van een gedoseerd puntje panter knapt iedere outfit op.

Meest gelezen

Ruches

Ook ruches blijven en ze zitten niet meer alleen op je bloes, maar verschuiven in maxiversie naar de zoom van broeken, rokken en jassen.

Off-shoulder

Het lichaamsdeel van het moment is nog steeds de schouder. Als alternatief op de zomerse off-shoulder-top, kan er met dalende temperaturen subtiel een deel van de schouder onbedekt worden gelaten of laat je jas à la Vetements van één schouder glijden. Zo nonchalant-chic.

Tracksuit

In het nieuwe seizoen blijven we rondrennen in een tracksuit. Soms alleen het jasje, dan weer van top tot teen in racing red, je aussie hoeft voorlopig de kast niet in.

Deze items wil je SOWIESO nieuw aanschaffen komende herfst >

Maar déze items mogen nu echt in de Zak van Max >