Zijn juwelen voor je hoodie dé nieuwe accessoiretrend van het seizoen?

Wees gewaarschuwd: deze sieraden zijn nu dus ook te koop.

Meest gelezen

Streetwear in het modebeeld – niets nieuws. Van trackpants tot sneakers en van volledige trainingspakken (al dan niet van velours) tot de good old hoodie; met dank aan streetstyle darlings als Gigi Hadid, Kendall Jenner en Bella Hadid. Maar wie zegt dat je je oversized hoodie niet een beetje mag pimpen?

Juist: daar komt de New Yorkse ontwerpster Hannah Jewett met heuse 'hoodie jewellery'. Jewett – vooral bekend van Instagram – begon de koordjes die door de capuchon van een hoodie lopen, te vervangen met asymmetrische, ijzeren designs. Super cool, kijk maar:

Advertisement - Continue Reading Below

Making a surplus of #hoodies it's cold af

A post shared by Hannah Jewett (@_.hannahj) on

Meest gelezen

#repost @giaxseo looking cute af in my hoodie

A post shared by Hannah Jewett (@_.hannahj) on

Hanes whomst way ⛓

A post shared by Hannah Jewett (@_.hannahj) on

En dan nu het beste nieuws: sinds deze week heeft Jewett een webshop gelanceerd waar je haar hoodies inclusief sieraad kunt scoren. En ja, ze verscheept naar Nederland. Hoera. Ze heeft drie ontwerpen zowel in een zwarte en witte variant (v.a. $85), check: hannahjewett.com.

Voor wie zich zorgen maakte over hoe je de hoodie moet wassen: daar heeft Jewett ook aan gedacht. Bij iedere bestelling zit een speciale wasinstructie met een handleiding waarin staat uitgelegd hoe je het koord netjes uit de capuchon kunt halen. Zo kun je de trui in de wasmachine gooien én je sieraad in perfecte conditie houden. Handig.

Zo rocken modellen hun hoodie >