Na Gigi Hadid en Kim Kardashian wil ook Khloe dat we massaal 'jorts' gaan dragen

Denim shorts, maar dan op bermudalengte. Wij twijfelen.

Meest gelezen

Kim Kardashian is fan van de bermuda, een korte broek die net boven de knie valt. Ook Gigi Hadid is enthousiast, zij draagt de bermuda in spijkerstof en we geven toe: dat ziet er goed uit.

Advertisement - Continue Reading Below

En nu komt Khloé Kardashian in haar nieuwe Good American Denim-collectie ook met een aantal bermudavariaties, jorts, een samentrekking van jeans en shorts. Dit schijnt namelijk het ideale model te zijn voor vrouwen met rondingen. De broek is hoog in de taille en doordat-ie net wat langer is, krijg je er prachtige billen in én een platte buik.

Oké, dat klinkt goed. Maar staat het ook leuk? Als we de foto's van Gigi zien, dan denken we: ja, dat kun je goed hebben. Maar kan Gigi niet álles hebben?

Meest gelezen

In de collectie van Khloé Kardashian zit ook een witte jorts-variant. En daar krijg je dan toch een beetje het 'wittelegginggevoel' bij.

Helemaal overtuigd zijn we niet. Maar zoals we al eerder schreven: jorts zijn makkelijk zelf te maken van een oude spijkerbroek. Dus als je van plan was er een in de textielbak te gooien, knip hem dan eens af. Ben je ineens ontzettend on trend.