Zou jij dit spijkerjack met extralange mouwen dragen?

In de categorie: modestatement of lachwekkend.

Meest gelezen

Dat lange mouwen – liefst XL(ong) – een hit zijn, kan je niet zijn ontgaan. Vorig jaar zagen we lange mouwen tot over de handen al voorbij komen op de internationale catwalks – oa bij Vetements, Jacquemus, Stella McCartney en The Row –, maar het duurt vaak nog even voordat we zo'n gewaagde trend in het straatbeeld terug zien komen. Maar hier zijn we dan; extra lange mouwen sieren nu het modebeeld en hangen bij menig retailer in de winkelschappen.

Advertisement - Continue Reading Below

Y/Project doet daar nu een schepje bovenop; het label heeft een statement spijkerjack gemaakt waarvan de mouwen letterlijk tot over de knieën hangen.

Meest gelezen

Praktisch? Niet zo. Vindt ook het internet trouwens. Het duurde niet lang voordat talloze memes over het jack het wereldwijde web op werden geslingerd. Een greep uit de grappigsten:

Neemt niet weg dat wij fan zijn van het blauwe jack (te koop in de online schappen van Net-a-Porter voor € 510). Handige truc van Y/Project: halverwege de (echte) armen zit een extra knoop waardoor je ze dubbel kunt vouwen. Stylingmogelijkheden te over. Kijk maar:

Waarom je denim jack weer van zolder MOET >