Dit is de controversieelste schoenentrend van het moment

Vind je kitten heels al oncharmant? Dan ga je dit helemaal lastig vinden.

Meest gelezen

Slip-ons, sokhakken, cowboylaarzen; Phoebe Philo van Céline is de afgelopen jaren zo ongeveer elke grote schoenentrend gestart. Zélfs als we dachten dat het 'm echt niet ging worden (kitten heels...).

Welnu, Philo flikt het 'm weer, want nu dient zich een nieuwe schoenentrend aan waar je misschien niet meteen echt van gecharmeerd bent. Een hak, met een voorkant die alleen je grote teen omhult. Ehh... juist. Ingewikkeld.

Advertisement - Continue Reading Below

Célines Pirate-schoenen

Mogen we je voorstellen aan Célines nieuwe 'Pirate'-schoenen; een reeks muiltjes en gehakte sandalen die je grote teen bedekken, maar de andere vier bloot laten.

Ze werden als eerste gespot bij de Australische stylist (en goede vriendin en modeadviseur van Kim Kardashian), Christine Centenera. En wanneer zij iets draagt, wéét je dat het groot gaat worden:

Stylist Christine Centenera is al fan

En dus volgen nu ook talloze andere stijliconen:

Tropicana🌴 @juliefagerholtheartmade

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Advertisement - Continue Reading Below

Shop-ze?

Tja, nieuw seizoen, nieuwe schoenen? De nieuwe Céline-schoenenhit shop je hier voor een 'schamele' 690 euro en komen in wit, zwart en roze. Durf jij het aan? Toch liever een paartje waar je niet meteen een maand huur aan kwijt bent? Neem dan een kijkje in onze Shop