Preview: Levi’s a/w 2010

We kunnen natuurlijk maar aan een ding denken: zomer! Maar toch willen we je deze sneak preview van de wintercollectie van Levi’s niet onthouden. Wat kunnen we verwachten op denimgebied?

In een notendop: ruitjes, denim singlets en vooral stoere jeans.

 

CHECK PLEASE!
De ruit blijft ook komend winterseizoen een topper. Getailleerde bloesjes met een old school checks in rood/wit en zwart/wit zijn verplichte kost. Tip: vriend lief heeft vast een ruitenblouse in de kast hangen…

 

Check hier ook dé must-haves voor zomer 2010 >

 

501 JEANS
Levi’s wintercollectie barst van de klassiekers. Neem de 501, die in een fris nieuw jasje is gestoken. De baggy jeans met rechte pijpen is er in zestien (!) nieuwe wassingen en kleuren. Waaronder exemplaren in een nieuwe lichtgewicht denimstof en een special edition remake van dé 501 uit het jaar ’66.

Advertisement - Continue Reading Below

 

TRUCKER JACKET
Nog zo’n klassieker! Het denimjack. Als je mazzel hebt, hangt er nog eentje stof te vangen. Haal ‘m van zolder, was ‘m en – hopla – je bent on trend wat Levi’s betreft.

 

Vroeger nooit een James Dean-periode gehad? Geen probleem, Levi’s heeft een hele fijne Trucker Jacket in de autumn/winter 2010-collectie. Hebben!

 

EN VERDER…
Chino’s! En van top-tot-teen in denim. Laten dat nu toevallig twee overheerlijke trends zijn voor deze zomer. Die kunnen dus straks mee het najaar in. Shop hier alvast een chino >

 

Nog een beetje sceptisch over de double denim trend? Doe hier inspiratie op van de catwalk >