10 verfrissend knappe ideeën voor je herfstgarderobe

De overgang van een koud biertje naar gouden latte hoeft niet te betekenen dat je sandalen voorgoed in de kast moeten.

.

Advertisement - Continue Reading Below

Bontjas en sandalen

Er is geen reden om je sandalen naar het donkerste gedeelte van je kast te verplaatsen. In combinatie met een imitatiebontjas is het schoeisel  –  liefst in satijn en met glimaccessoires  –  perfect. 


Advertisement - Continue Reading Below

Stadse tule

Handen omhoog. Wie heeft Carrie Bradshaws tulelook uit het SATC-introfilmpje niet willen stelen? Deze versie, over een jeans mét soldatenjasje, is zoveel cooler. 


Advertisement - Continue Reading Below

De onverwachtse bombercombi

Het bomberjasje is niet meer weg te denken uit ieders garderobe. Logisch. Gecombineerd met een gebloemde jumpsuit geef je de bomber een onverwachts jarenzeventiggevoel. 


Advertisement - Continue Reading Below

De terugkeer van de statementpanty

Voorbij is de Gossip Girl-periode waarin we gekleurde opake panty's droegen alsof broeken niet bestonden. Dat betekent niet dat de panty van nu saai moet zijn. Zoek er één met een twist zoals gezien in Alexander Wangs herfst/winter 2017-show. Advertisement - Continue Reading Below

Low-key damesachtig

Tweed heeft een stoffig imago, maar dat maakt het nog niet dat als je jonger bent dan dertig, je de stof moet laten liggen. Doe zoals op het plaatje: combineer verschillende kleuren en draag een T-shirt onder je tweed-jasje. 

Advertisement - Continue Reading Below

Over-the-knee-laarzen in neon

Grote kans dat deze Balenciaga-laars de it-schoen van de herfst wordt. Draag voor de nodige balans bij de neonlaars een trenchcoat in een neutrale kleur.   Advertisement - Continue Reading Below

De chique heuptas

Als je de heuptas op deze manier draagt, zal niemand meer refereren aan de jaren negentig of denken dat je de heuptas als een ironisch accessoire ziet. (Moet je wel zo'n chic geval als deze aanschaffen.)

Advertisement - Continue Reading Below

De zomerjurk

Er is geen enkele reden je gebloemde zomerjurk op te bergen. Er is geen ander item zo geschikt om laagjes te dragen.  

Advertisement - Continue Reading Below

De fancy joggingbroek

Rock het comfortabelste kledingstuk ook buiten je Netflix-marathon om. Hoe? Door soklaarzen toe te voegen.   Advertisement - Continue Reading Below

Bellen aan je lellen

Je outfit opleuken wordt niet makkelijker dan dit; voeg statementoorbellen toe aan... alles.

Bron: Elle