Meer culinaire inspiratie?
Met trots presenteren wij ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen. Met recepten en tips van de beste food writers, fotografen en stylisten om je vingers bij af te likken en je ogen uit te kijken.
Een verrukkelijk voorgerecht met vis dat je supergoed kunt voorbereiden.
Aardpeer, ook wel topinamboer genoemd, en vanille zijn een match made in heaven. Het zalvende van de aardpeer en de zoete zweem van vanille, elke hap is als een zwierige wals. Deze soep kun je als voor- of tussengerecht serveren. Hij is perfect voor te bereiden. Zet er voor het serveren nog even de staafmixer in, dan wordt-ie mooi schuimig. Afhankelijk van de grootte van de soepkommen haal je er 4-6 porties uit.
Meer van dit soort heerlijke recepten? Koop nu ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen.
kilo aardpeer
citroen
boter
uien, gesnipperd
tenen knoflook, fijngehakt
blaadjes laurier, gekneusd
venkelzaad, geplet in de vijzel
vanillestokje
witte wijn
groentebouillon
zonnebloemolie
Hollandse garnalen
Ter garnering: paar takjes dille
Ter garnering: truffelolie of lekkere olijfolie
vijzel, mandoline of kaasschaaf, bakplaat, bakpapier, staafmixer
Met trots presenteren wij ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen. Met recepten en tips van de beste food writers, fotografen en stylisten om je vingers bij af te likken en je ogen uit te kijken.
8x recepten voor de ultieme kerstlunch
5 x eetbare cadeaus door de brievenbus
De beste cadeaus voor de experimentele kok
De leukste kerst kookboeken om cadeau te doen