Meer culinaire inspiratie?
Met trots presenteren wij ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen. Met recepten en tips van de beste food writers, fotografen en stylisten om je vingers bij af te likken en je ogen uit te kijken.
Een verrukkelijk voorgerecht met coquilles dat je supergoed kunt voorbereiden.
Dit voorgerecht met coquilles is als een kleine versie van de beroemde surf and turf. De smeltend zachte lardo op de lichtzoete coquille wordt afgemaakt met een beetje shisoboter. De smaak van shiso laat zich omschrijven als een combi van venkel en munt. Gedroogde paarse of groene basilicum is een geschikt alternatief.
Meer van dit soort heerlijke recepten? Koop nu ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen.
boter, op kamertemperatuur
zeezoutvlokken
gedroogde shiso (toko) of gedroogde paarse of groene basilicum
furikake (toko)
grote coquilles Saint- Jacques, in de schelp
groene kool, geraspt in slierten
boerenkoolbladeren, in dunne reepjes
lamsoren
grapefruit
dunne plakjes lardo, gehalveerd
takjes koriander of jonge korianderblaadjes
eventueel: 4 el kleine paarse shisobladeren
Lekker met een glas roséchampagne.
Met trots presenteren wij ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen. Met recepten en tips van de beste food writers, fotografen en stylisten om je vingers bij af te likken en je ogen uit te kijken.
8x recepten voor de ultieme kerstlunch
5 x eetbare cadeaus door de brievenbus
De beste cadeaus voor de experimentele kok
De leukste kerst kookboeken om cadeau te doen