Het gaat goed met de tortelduifjes Mr. & (soon to be) Mrs. Clooney. De twee zijn druk bezig met het plannen van hun bruiloft en naarstig op zoek naar een geschikte locatie. De keuze lijkt nu te zijn gevallen op het kasteel, Highclere Castle, waar de Britse televisieserie Downton Abbey wordt gefilmd.

FIT FOR A KING
Een groots festijn dus voor George en zijn Amal. 5 dingen die je vast nog niet wist:

> De datum is zo goed al geprikt: George en Amal zullen ‘I do’ tegen elkaar zeggen in september. Dat is precies één jaar na hun eerste ontmoeting.

> Amal houdt helemaal niet van tv, maar is helemaal gek op Downton Abbey.

> George verraste zijn verloofde vorige week met een romantische minitrip naar de Britse platteland. De acteur vloog stiekem naar Londen, waarna hij en Amal het zuiden van Engeland introkken en een surprise visit brachten aan Downton Abbey’s Highclere Castle.

> Het stel kreeg een privérondleiding in het Victoriaanse kasteel dankzij Hugh Bonneville. De acteur is namelijk best buds geworden met Bonneville, die graaf Robert Crawley in Downton Abbey speelt, nadat de twee vorig jaar samen in Monuments Men speelden. De bride-to-be scheen op slag verliefd te zijn geworden op het Britse landgoed tijdens het romantische uitje.

> Highclere Castle is beschikbaar voor bruiloften. Maar! Prijzen beginnen bij ongeveer 25.000 dollar per dag voor alleen al de locatie – dat is exclusief de kookkunsten van de bekroonde chef-kok Paul Brooke Taylor die in de keuken van het kasteel staat.

Het lijkt erop dat er een Kimye-trouwerij 2.0 in de maak is. Volgens bronnen van DailyMail.co.uk is George gék op het idee om te trouwen op het kasteel, omdat het niet alleen een betoverende plek is, maar ook omdat het goed te beveiligen is. Dus dat.

Vragen we ons nog steeds af wáárom ze zo snel verloofd zijn >