1. BRUIDJE BLOOT
Doorkijkmomenten, hoge splitten, strategisch geplaatste tule; het bruidje anno 2016 is niet bang voor een beetje bloot hier en daar. De doorkijkjurken waren tijdens de bridal 2016-week bijna niet te tellen. Doe er je voordeel mee.

Textile, Dress, Formal wear, Gown, Wedding dress, Beauty, Jewellery, Black hair, Embellishment, Fashion model,

Vera Wang lente/zomer 2016, IMAXtree

2. ECLECTISCH STEL BRUIDMEISJES
Tuurlijk vinden je vriendinnen het leuk als je ze vraagt om bruidsmeisje te zijn, maar die verplichte allemaal-in-dezelfde-jurken maakt het niet voor alle bruidsmeisjes het feest wat het zou moeten zijn. Doe daarom net als Kate Moss; trek ergens een roedel nichtjes vandaan en stijl die volledig naar eigen inzicht.

Clothing, People, Event, Dress, Social group, Coat, Photograph, Suit, Happy, Formal wear,

 
3. LAAT STAAN DIE TAART
Niet iedereen is dol op zoetigheid en niet iedereen geniet van het taartensnijdenmoment. Heb je gewoon zin in een kaasplank - vooral voor de wijndrinkers een goede keus - stel die dan gezellig op in plaats van zo'n berg suiker. Zomerbruidje? Wat dacht je van een ijskar waar iedereen een ijsje kan halen?

Sweetness, Cuisine, Food, Cake, Ingredient, Dessert, Baked goods, Cake decorating, Pink, Cake decorating supply,

 
4. IETS BLAUWS
Je zoektocht naar something blue kan nu eindigen. Huppel naar de dichtstbijzijnde cosmeticagigant en schaf een potje blauwe oogschaduw aan. Ouderwets? Gedateerd? Welnee. Gigi Hadid doet het voor.

Hair, Nose, Lip, Hairstyle, Chin, Forehead, Eyebrow, Eyelash, Style, Fashion model,

Diane von Furstenberg lente/zomer 2016, IMAXtree

5. SPAANS DRAMA
Jurk van punt 1 gevonden? Goed. Dan is het nu zoeken naar een sluier die het juiste gevoel tussen flamenco dansen en katholieke kerk weergeeft. Draag het haar strak in een middenscheiding eronder. De sluier mag van kant zijn, dit versterkt het dramatische effect zelfs meer. 

Clothing, Bridal clothing, Dress, Skin, Bridal veil, Eye, Veil, Shoulder, Petal, Wedding dress,

Oscar de la Renta herfst/winter 2016, IMAXtree

Dit zijn alle bruidslooks van Asos >