In een one-of-a-kind Valentino-robe – zwierig en met off-the-shoulder hals, gemaakt van gebloemd kant, incluis een twenties sluier (bekijk hier de foto's) – schreed Anne in een rustiek decor naar het altaar.

De bruiloft kwam aardig uit de lucht vallen, aangezien Anne Hathaway eerst verklaarde nog lang niet met het plannen bezig te zijn in verband met haar filmrol in Les Misérables. Hierin speelt ze iemand met tuberculose en daarvoor viel ze aardig wat kilo’s af én werden haar lokken flink gekortwiekt. Niet de beste look dus.

BIG SUR
Toch stapte de 29-jarige actrice met pixie in Big Sur in ’t huwelijksbootje met lief Adam Schulman. Juist, Big Sur, klinkt bekend in de oren niet? Klopt als een bus, onlangs trouwde ook Natalie Portman in het idyllische plaatsje in Californië. Anne huurde dan ook dezelfde weddingplanner in als Natalie, Yifat Oren. ‘Er waren alleen vrienden en familie, geen filmsterren,’ verklaart een insider aan People. ‘Er waren maar een paar mensen uit het wereldje uitgenodigd, zoals haar stunt double.’

Na de ‘I do’s’ volgde een romantische receptie waar de gasten konden prikken in een vegetarische maaltijd. Daarna mochten ook nog eens de voetjes van de vloer op de deuntjes van jazz-trio Americano Social Club uit San Francisco.

Blake Lively en Ryan Reynolds schoven onlangs ook trouwringen om elkaars vingers >