Het was een van de grootste verrassingshuwelijken van het vorige jaar, maar nu blijkt dat Brad Pitt en Angelina Jolie al lang getrouwd waren toen ze elkaar in Frankrijk het jawoord gaven. De idyllische ceremonie was dus alleen voor de show én voor de kinderen.

In het Italiaanse tijdschrift Io Donna van dagblad Corriere della Sera verklapt de actrice dit weekend dat zij en Brad niet in Frankrijk maar in Californië officieel getrouwd zijn.

'Als Amerikanen konden we niet legaal trouwen in Frankrijk,' zei Angelina die afgelopen week in Italië was voor haar filmdate met de paus. 'Op een dag zei ik tegen Brad "Laten we elkaar om 16.30 uur treffen?". Ik heb een ambtenaar van de burgerlijke stand gebeld en we hebben de documenten getekend,' aldus de actrice over de low-key ceremonie.

Hoe lang de twee al stiekem getrouwd zijn, zegt Angelina niet. Volgens tijdschrift US Weekly al zeker sinds maart vorig jaar. Een 'insider' wist namelijk toen al te vertellen dat de actrice op de vraag 'wanneer ga je trouwen?' keer op keer antwoordde dat ze al getrouwd was.

Wie weet vieren Brad en Angie binnenkort dus al hun eerste jaar als getrouwd stel.

Ook het eerste verrassingshuwelijk van 2015 is alweer een feit >

En deze acteur trouwde onlangs nog meer in het geheim dan Brangelina >