Zaterdag was de dag voor Eva Longoria en haar kersverse man José Antonio Bastón. De twee zeiden elkaar het ja-woord in Valle de Bravo in Mexico, waar José vandaan komt. Dat beloofde een feest vol sterren, inclusief Victoria en David Beckham, Katy Perry, Penelope Cruz en Melanie Griffith. 

instagramView full post on Instagram

Het stel is sinds november 2013 samen. In december 2015 verloofden de twee zich, toen José voor Eva op de knieën ging in Dubai.

De ceremonie vond plaats in Lake Avándaro, waar het stel hun geloften uitsprak onder een prieel van witte bloesem bij een groot wit kruis. Haar jurk werd ontworpen door niemand minder dan designervriendin Victoria Beckham. De bruidegom, mediamagnaat José Bastón droeg een grijs, driedelig pak van Brunello Cucinelli.

Na de ceremonie kregen de gasten een diner voorgeschoteld van Mexicaanse chefkoks Eduardo Kholman en Enrique Olvera, waarna het feest volgde. Een ode aan hun latin-roots brachten ze met een openingsdans op Volví a Nacer van Colombiaanse zang Carlos Viver, meldt Hola! USA. Vriendin Vanessa Williams, verraste het stel met het - hopelijk toepasselijke - hitnummer Save the Best for Last. 'I've been waiting for a day like this my whole life,' vertelt de actrice in een exclusief interview aan het blad.

Dit is de derde keer dat de Desperate Housewives-actrice in het huwelijksbootje stapt, eerder zei ze 'ja' tegen acteur Tyler Christopher en basketballer Tony Parker.

Met een waslijst aan celebs op je feestje is er gelukkig mee te blieken op social media:

2016 wordt HÉT jaar van de mode-bruiloft >

Bron: ELLE.com