Het Hollywood-huwelijk der Hollywood-huwelijken heeft plaatsgevonden. Brad en Angelina stapten in het opperste geheim in het huwelijksbootje en werkelijk niémand had iets door.

MR. & MRS. PITT
Gelukkig lieten de twee sterren wel een paar fotografen toe bij de intieme trouwceremonie, waardoor we deze week voor het eerst De Jurk van Angelina konden zien. De afgelopen dagen druppelden er nog meer foto’s van het huwelijk binnen, waarvan People Magazine en de Britse Hello! exclusief de rechten kochten.

Wat daarvoor werd betaald? Verrassend weinig. Waar Angelina en Brad voor de eerste foto’s van tweeling Vivienne en Knox nog een whopping $20 miljoen kregen, verkochten ze de trouwkiekjes voor een ‘schamele’ $2 miljoen.

ONDER DRUK
Volgens Page Six staat de celebrity magazine-markt al een tijdje enorm onder druk, wellicht vanwege het feit dat alle foto’s binnen no-time ook op internet verschijnen.

Uiteraard gaan alle opbrengsten van Angie en Brad, net zoals die van de andere gezinsfoto’s die in de laatste jaren zijn verkocht, naar de Jolie-Pitt Foundation, die humanitair werk wereldwijd steunt.

Dit is wellicht de liefste gezinsfoto van Doutzen OOIT >