Kate en Williams bruiloft was misschien het meest besproken publieke event van het jaar. De jurk van Kate, de kus van de twee, de outfit van de Queen. Maar ook de hoedjes van Prinsessen Beatrice en Eugenie bleven niet onopgemerkt.


Och, de nichtjes van Prins William en Prins Harry en hun ‘ridiculous hats’. Complete websites zijn er over volgeschreven, vergelijkingen met de teletubbies waren niet van de hand en ook de photoshop-grappen en grollen bleven niet achterwege. Er werd zelfs een Facebookpagina opgericht voor het hoedje van Beatrice onder de naam ‘Princess Beatrice's ridiculous Royal Wedding hat’ (met inmiddels 136.943 fans op de teller).


Dit zijn ze: de hoedjes van Beatrice en Eugenie >


PHILIP TREACY’S STRIKHOED
Omdat het hoedje van Philip Treacy’s hand zo immens populair bleek, heeft de prinses besloten het olijke hoofddeksel te veilen. Zo liet haar moeder Sarah Ferguson weten tijdens haar bezoek gisteren aan The Oprah Winfrey Show. We hadden al het vermoeden dat de Britse het rechtopstaande strikhoedje niet nogmaals zou dragen.


Liefhebbers kunnen via eBay bieden en de opbrengsten gaan linea recta naar Unicef. Wanneer het hoofdensemble precies onder de virtuele hamer gaat, is nog niet bekend.