De zin No woman no cry gaat zeker niet op voor Rohan Marley. De zoon van reggae-Bob gaat namelijk voor de derde keer – als we z’n voormalige geliefde Lauryn Hill meetellen van wie het nooit echt duidelijk werd of ze met ‘m getrouwd was of niet – een ‘eeuwige verbintenis’ aan. Dit keer met Victoria’s Secret-model Isabeli Fontana.

 
ALWAYS AND FOR NEVER?
Ook Fontana zal voor de derde keer wedding bells horen luiden. Ach, drie keer is scheepsrecht luidt het gezegde, non? Aan het Braziliaanse tijdschrift Veja vertelt het model dat er nog geen datum is geprikt, maar dat er wel al een locatie is gekozen waar de ceremonie zal plaatsvinden: ergens in Ethiopië, waar de rastabeweging zijn oorsprong vond. Volgens haar aanstaande is teruggaan naar zijn roots dé manier om voor altijd bij elkaar te blijven. Ahum. Hoe dan ook zal het een dolle boel worden in huize Fontana-Marley. Zo heeft Rohan Marley een setje van zeven kinderen uit zijn vorige huwelijken en Isabeli Fontana heeft ook al twee kids.

 
De moeder van het topmodel vindt het volgens Veja allemaal ietwat te snel gaan, aangezien de twee elkaar pas in oktober 2011 leerden kennen. Helemaal ongelijk geven kunnen we haar niet…

Nog meer topmodel-nieuws; Sasha Pivovarova is bevallen van een meisje >