De huwelijkse plechtigheid, of jungle wedding zoals de pers het placht te noemen, was geheel in stijl. Temidden van een bescheiden publiek, compleet met olifanten en kamelen (en P. Diddy) gaven Katy en Russell elkaar het ja-woord tijdens de hindoeceremonie. Onderwijl brandde er een ritueel vuur en zegde een priester mantra's op. Locatie: een luxe resort in het westen van India.

Is Kate Moss stiekem getrouwd? >

MAN-EATING TIGER

Foto's van de jungle wedding zijn nog niet gesignaleerd. Als die überhaupt gaan komen; de beveiliging was bijzonder streng. Schermen van gras en bamboe waren neergezet om pottenkijkers en fotografen zo ver mogelijk uit de buurt te houden.

Eén nieuwsgierige wist echter wel door te breken. Een mensetende tijger, die de afgelopen twee jaar drie mensen heeft gedood, kwam volgens Daily Mail, op het feestgedruis af en brak door de beveiligingsschermen. De ceremonie à ruim 350.000 euro werd – bijna – woest verstoord. Bewakers hebben het moordlustige beest weg kunnen jagen voor het over een laatste scherm kon springen, op slechts 15 meter afstand van het kersverse echtpaar...

Hopelijk is de tijger die Katy als huwelijkscadeau van haar echtgenoot heeft gekregen iets minder gevoelig voor feesten en partijen.