Een schot in de roos: Lauren Conrad, zelf verloofd en nu al degene waar velen naar kijken voor trouwinspiratie (chéck haar instagrampagina), legt zich nu toe op één van de lastigste outfits ooit: bruidsmeisjesjurken.

LAUREN OVER HAAR BRUIDSMEISJES
Een briljant project, want als de plank ergens vaak misgeslagen wordt, is het wel op dit gebied. Lauren weet dit en besloot zelf een lijn te ontwerpen met twaalf prachtjurken.

In het nieuwe nummer van Martha Stewart Weddings vertelt de realityster turned business woman hoe het ontwerpproces verliep en wat de bruidsmeisjes tijdens háár bruiloft zullen dragen:

‘Ik stuurde ze (haar bruidsmeisjes, red.) allerlei verschillende silhouetten en liet ze kiezen uit twee kleuren. Ik vind het zelf namelijk niet erg als er een paar in dezelfde jurk lopen, of als ze allemaal een verschillende willen hebben. Het is te moeilijk om een groep meiden in dezelfde jurk met dezelfde kleur te steken; iedereen heeft een eigen stijl.’

Human, Smile, Dress, Strapless dress, Happy, Facial expression, Waist, One-piece garment, Formal wear, Beauty,

DE JURKENLIJN
In Lauren Conrads eigen bruidsmeisjeslijn komen dan ook verschillende zachte kleuren voor, zoals babyblauw en pastelgeel, en jurken die zeer draagbaar zijn en je ook na een bruiloft nog uit de kast wil trekken. Lauren vertelt over de collectie:

‘We hebben een paar vloerlange, midi, en tot-de-knie jurken gemaakt. Korter dan dat vonden we niet echt gepast tijdens een huwelijk. Maar als je dat toch wilt, kun je de jurken altijd korter laten maken.’

Clothing, Arm, Dress, Green, Sleeve, Shoulder, Pattern, Textile, Standing, Photograph,

De robes zijn nu verkrijgbaar via Laurens site, Paper Crown, en prijzen beginnen vanaf $220 (€ 167). Wil je ze vanuit Nederland bestellen, dan moet je even mailen naar support@paper-crown.com. Reken er dan wel op dat er importkosten bij kunnen komen.

Deze schoenen draag je nog tot vér na de bruiloft >