break-up tussen Sienna Miller en Jude Law was heet nieuws de afgelopen maand op het wereldwijde web. Het stel zou voor de tweede keer hun verloving hebben verbroken. Maar niets blijkt minder waar te zijn, want: het stel was niet eens verloofd.

FOEI JUDE
In 2005 verbrak het liefdeskoppel de eerste verloving, nadat Jude Law bekende dat hij zijn handjes niet van de nanny had kunnen afhouden. In 2010 kwam het stel weer bij elkaar. Jude Law kocht voor Sienna voor Kerst een dikke diamanten ring, waarop vrienden aan de pers lekten dat Jude niet kon wachten om met zijn meisje te trouwen. De geruchtenmolen draaide een rondje, et voilà; ze waren verloofd.

Weer een scheiding en een maandje verder praat Sienna eindelijk over de break-up. Aan The Guardian laat ze weten: ‘Je kent het wel, na een break kom je weer bij elkaar en probeert het te laten werken. Koste wat het kost. Maar helaas, het ging gewoon niet.’ Verder wil de actrice er niets over kwijt. Behalve het cruciale, lang verzwegen detail: ze waren niet verloofd. Dus.

SINGLE LADY
Ondertussen stort Sienna zich volledig in haar nieuwe dramatische theatherrol voor West End, Flare Path. En wordt volgens vele geruchten gelinkt aan tegenspeler Joe Armstrong. De actrice/ontwerpster zegt zelf ‘very, very single’ te zijn.

Lily Allen zal haar ja-woord geven in een creatie van Karl Lagerfeld >