Dat Sofia Vergara een gewiekste zakenvrouw is moge duidelijk zijn. Toen de Modern Family-actrice net aan het daten was met knapperd Joe Manganiello lanceerde ze haar eigen sieradenlijn. Bij wijze van slimme promotiezet droeg ze op straat een knoeperd van een ring om dié vinger, omdat ze wist dat de media dan meteen zou gaan speculeren over een mogelijke verloving. Slim gespeeld Sofia, slim gespeeld.

Maar nu is Joe dan toch écht voor Sofia op één knie gegaan. Bronnen bevestigen aan verschillende media dat de twee zich op Eerste Kerstdag hebben verloofd op Hawaï, en dat Joe 'enorm nerveus was, omdat-ie niet 100 procent zeker wist dat ze ja zou zeggen.' De 42-jarige actrice en 38-jarige acteur hebben nu een half jaar een relatie, maar de Magic Mike-ster had al een tijdje een oogje op Sofia.

Zo zei hij tijdens The White House Correspondents’ Dinner afgelopen mei, waar Sofia toen nog aan de arm van verloofde Nick Loeb verscheen, 'she's got the curves, she's got a beautiful face, beautiful hair, just gorgeous. Naturally beautiful. She's feisty!'. Ah gos.

Sofia Vergara postte twee dagen geleden nog deze schattige foto op Instagram voor Joe's verjaardag.

instagramView full post on Instagram

Gefeliciteerd Sofia en Joe!

Zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher in het geheim getrouwd? >