Ze gaan dus eindelijk écht trouwen: Lady Gaga en haar knappe acteursvriendje Taylor Kinney, die ze vier jaar geleden op de set van haar clip Yoü And I leerde kennen.

Life&Style claimt nu te weten hoe die bruiloft eruit gaat zien, want ‘betrouwbare bronnen’ fluisterden ze alvast in wat Gaga van plan is. Op een rij:

> De bruiloft zal plaatsvinden in haar enorme villa in de bergen van Malibu, waar je het gevoel hebt tussen de wolken te zitten.
> Gaga zelf noemt dit optrekje ‘the closest thing to heaven’.
> Gaga zal ook haar celebvrienden uitnodigen, zoals bijvoorbeeld Donnatella Versace en Kelly Osbourne.
> Tony Bennett zal Cheek to Cheek zingen.
> Er zullen veel bloemen en kisten champagne zijn.

Gaaf.

SCHEVE SCHAATS GEREDEN
Ondertussen is er ook minder blij nieuws, want het vorige vriendinnetje van Taylor Kinney heeft een boekje opengedaan over de niet-zo-chique start van de romance tussen Kinney en Gaga. Brittany Sackett heet ze, en aan Daily Mail laat ze los hoe Kinney in 2010 van een relatie met haar (zie hun foto’s samen hier) langzaam overstapte naar een relatie met Lady Gaga. ‘Taylor gaf me om 2.30 uur ’s nachts een broekzakbelletje toen hij bij Lady Gaga was. Ik wist dat er iets niet goed zat. Je hebt als vrouw een instinct. Op dat moment was ik p*ssed, ik zag het niet aankomen.’

Ai, allesbehalve netjes van Kinney. Sackett heeft ’t gelukkig inmiddels achter zich gelaten. ‘Natuurlijk was ik verdrietig, maar Taylor heeft zo wel laten zien hoe-ie in elkaar steekt, hij heeft gekozen voor dit pad. Misschien hield het me daarom niet zo lang in zijn greep. Iedereen maakt fouten, en Lady Gaga heeft me misschien wel een favor gedaan – ik heb al lang een fantastische man ontmoet die me heel gelukkig maakt.’

Mooi.

Ondertussen is de Oscars-jurk van Lupita Nyong'o gestolen >

En gaat deze jurk viral, tot aan Hollywood aan toe: want is-ie zwart-blauw of wit-goud? >