Dat Angelina Jolie niet voor een standaard witte jurk zou gaan, konden we al raden. Maar deze hadden we echt niet kunnen zien aankomen.

DÉ JURK!
Angelina liet de prachtige robe voor haar huwelijk met Brad Pitt maken door Luigi Massi, van Atelier Versace, maar ging voor een grote twist. Van voren lijkt het een gewone witte jurk, maar op de achterkant en op de onderkant van haar sluier zijn tekeningen die haar kinderen ooit hebben gemaakt geborduurd.

Wow! Da’s nog eens een prachtidee. Aan People magazine vertelt Angie over haar one-of-a-kind jurk:

Luigi is like family to me and I couldn't imagine anyone else making this dress. He knows and cares for the children and it was great fun putting it together.

SHILOH DROEG SHORTS
Brad Pitt droeg op zijn beurt gewoon een pak dat hij al in de kast had hangen en leende een stopdas van één van zijn zoons, omdat-ie zijn eigen vergeten was.

Dochter Zahara droeg een bruidsmeisjesjurk die is ontworpen door familievriend Adama Kebe en Maddox, Pax, Shiloh en Knox droegen allemaal een zwart pak. 

Extra leuk: het pak van tomboy dochter Shiloh bestond uit shorts en een matching top hat. Kleine Vivienne droeg een jurkje uit haar eigen kast.

Alle foto’s zie je binnenkort in de nieuwe nummers van People en Hello! Magazine.

Lees hier meer over het huwelijk van Angelina Jolie en Brad Pitt >

Clothing, Forehead, Photograph, Dress, Bridal clothing, Formal wear, Veil, Bridal veil, Gown, Interaction,