En natuurlijk ontploft (ontploft!) social media meteen. Want: is Lady Gaga in het geheim getrouwd?

Het zou zomaar eens kunnen. Het begon gisteravond allemaal met een instagramfoto van actrice Sophia Bush, met wie Gaga’s knappe lief Taylor Kinney in de serie Chicago Fire/Chicago P.D. speelt.

In de serie hebben Sophia en Taylor een énorme chemie, en fans van de show hopen vurig dat ze een koppel worden. De voormalige One Tree Hill-ster postte daarom een lekker teasende foto op haar instagrampagina met het bijschrift:

I'm REALLY excited to be on @nbcchicagofire tonight! Just about as excited as I was to see my buddy #TaylorKinney at our press day yesterday. Bear hugs are the best hugs. #ChicagoFire #ChicagoPD #ThatsHisPersonalRing #NotForTheShow #EveryoneCalmDown #LindsayAndSeverideArentMarried

 
Let vooral even op de hashtags. En dan met name de #ThatsHisPersonalRing. Kan ‘personal ring’ in dit geval ook gewoon ‘trouwring’ betekenen? Veel fans denken van wel.

De 28-jarige Lady Gaga en 33-jarige Taylor Kinney hebben immers al langer trouwplannen en afgelopen juli werd de zangeres bij een bruidszaak gespot…

We houden je op de hoogte.

De prachtige trouwfoto's van George Clooney en Amal Alamuddin al gezien? >