Mila Kunis is terug! De actrice schittert in het sci-fi spektakel Jupiter Ascending (lees hier waarom je dat niet wilt missen) en zat gisteren bij Ellen DeGeneres op de stoel om haar nieuwe prent te promoten.

Maar, zoals immer, mag het niet alleen over de film gaan en probeerde Ellen bij Mila een antwoord te krijgen op dié veelbesproken facebookfoto van Ashton Kutcher (zie hieronder):

Sand, Footprint,

Want: De Kutchers? Hadden we iets gemist en waren Mila en Ashton in het geniep getrouwd, vroegen we ons meteen af. Zo ook Ellen, die Mila gisteravond meteen maar even aan de tand voelde. Helaas werden we niet veel wijzer van Mila's antwoord:

'Ik weet het niet. We kunnen toch ook gewoon een meervoud zijn? Mijn dochter heeft wettelijk zijn achternaam gekregen.'

Helaas pindakaas. Over dochter Wyatt wil Mila wel het een en ander kwijt en onthult dat ze groeit als kool:

'Ze was al zo groot en stevig toen ze geboren werd, dus we sloegen het pasgeboren-stadium over. Ze is nu 4 maanden oud en draagt al kleding voor baby's van 6 maanden, maat 6-9. Ze is een grote meid y'all!'

Ook verklapt de actrice dat Ashton de fraaie taak van luiers verschonen heeft gekregen:

'Hij verschoonde toen ze net geboren was haar eerste luier, en doet dat nog steeds. He became a master swaddler. Hij is een geweldige vader. Ik had dit niet alleen kunnen doen. Hij is 100% aanwezig.'

Ryan Reynolds en Blake Lively doen een opvallende onthulling over de naam van hun baby >

Zó ziet baby Emma uit Friends (de dochter van Ross en Rachel) er nu uit >